0 oy
817 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

gebelikte doğum sürecinde iyice yoruldm bubaldm hep dayan hep sabir ddm evime gidemedm bebegm erken doğdu kuvez vs derken isler yüzünden klmam zorunda kaldım lohusalikda beni birsydn dolayı çok ama çok uzduler eve gldgm ilk gün yine susttum herşeye susttm altan aldim vs herşeye sbir ddm burada iyiym vs ama evimi yanlzlgmi pkdr çok ozledmki biri ya sdce bir insan olsa izmitte arkds olrk bana yeter ztn. kaç gündürdr çok skldm evde cikamiorm da biri yokken ynmda kas h. kndme gvnemiorum:( herkz bir yere gitti bu hafta sonu derken annemle fln alışveriş merkezine gidickdk ama yine gidemedk çünkü ablası glickms ve geldiler ev curcuna oldu çoluk çocuk her yerde insan emzrck zor yer buluorm neredeyse ccklr içinde emzriorm kapı açık fln sinir olmamak elde dgl dışarı çıkmak istiyorum hava almam gerek ama cikamiorm bebegmi bırakip :( kafayı yiyecgm var ya artık DELİRCMMMM:(patlamak uzeriym içimi döküp rhtlamak istedim kizlar

3 Cevaplar

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Sanirim bu olay herkeste öyle bebek olunca malesef evden dişari çikamiyoruz biraz daha sabir diyorum kendi kendime yaz geldı kendimi ona adepte ettim rahat rahat çıkarım diyorumda bakalım çıkabilccemmi 
tarafından
inşallah cikablrsn cnm ve benim evimde balkon knsnda sanslym 3tane var hani 4.katta oturuorm ben çıkamayablrm esimsiz buyzdn pek dışarı ama en azndn alırım kızımı balkona ckr otururm ve sırf bebegmi alip TK basıma ckblmk için kanguru sipariş ettim bütçemn uettgi kdryla inş ise yarar
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim kendi evine git daha rahat olursun kuzum 
tarafından
gidicm inş cnm ama daha var maalesef: (
(4,756 puan) tarafından
Niye canım benim
tarafından
nisanda kızımın kuranı okutulck mayıs da kas hastlgmn kontrolü var ve kafama gore şuan gidiorm diemiorm çünkü ben şuan istanbldym izmitte oturuorm nrmlde eve gidick bir sürü eşyamz var buradan ve eşim 15indn 15ine avans alıyor o olmadan eve gidemm yani her şartta beklemek zorunda kliorm:(
(4,756 puan) tarafından
Ne zaman beri evinde değilsin canım kızın kaç aylık geçmiş olsun canım benim
tarafından
kasimin son haftasndn beridir İstanbuldym cnm ve bebegm şuan 3aylik ve teşekkür ederim cnm
(4,756 puan) tarafından
Rica ederim tatlım maşallah Bayadır oradasın
tarafından
aynen bana kalsa çoktan evime donuordm da kızım kuvezde kaldı vs ve annemlerde brkmadi çok yiprandm diye de her gitmek için klkistgmda hep birşey çıktı kldm mecbur iyice oldu aslında ama skldm iyice bide evime gidince ne edicm diye dsnuorm alistm rhtliga fln Esim yardım eder allahdan ama buradaki gbi olmaz burada okdr insan var biri bakmasa biri bakıyor eşim bir hafta gece bir hafta gündüz clisior gündüzdyken nesede gecedeyken çok zor olck isim :(
0 oy
tarafından
Kızı niye evine gitmiyorsun ya o kdr rahat edeceksin ki
tarafından
iki aylık olck yarın canım ;) senin
tarafından
3aylik cnm nisanin 5inde 4aylik olck:)
tarafından
Anladım canım artık koca kız olmuş o annesi üzmez seni
tarafından
durmdn uyku düzeni değişiyor ve evime gidince beni zorlayack bzmkleri arayack bnce akışına kdr zorlyck
tarafından
Olsn bsy olmaz canım ben 15 gün kaldım annemde sonra hemen evime geldim kendi duzenime alistirdim iyi oldu biraz yordu beni tek başıma oldgm icin ama şimdi düzene koydum gece 12 1 gibi uyuyor sabah 5 de uyanıyor mama yiyor tekrar uyuyor 7 buçuk da kalkıyor yiyor tekrar uyuyor şimdi kalktı mesela yicek 12 ye kadar oyalanicz 1 2 gibi öğlen uykusu 4 e kdr sonra gece ye kdr kendi uyumuyor huysuzluk yapmıyor öyle alıştı iki haftadır bnde rahat ettim inan ki

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 920 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Turkkk (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 519 göst.
0 oy
14 cevap 1,446 göst.
+1 oy
18 cevap 1,441 göst.
8 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu

Kategoriler