0 oy
894 göst.
Diğer kategorisinde (333 puan) tarafından

Merhaba arkadaslar ay instagramda yeni bi akim başlatmışlar meydan okuma diye kusacam artik görmekten. Bi bakiyorum deterjanla meydan okuyan kisi 2 dk sonra kitapla 3 dk sonra kahveyle meydan okuyor. Insanlar ne yapacagini şaşırdı artik. Insallah rabbim bizleri tez zamanda bu virüsten kurtarir da hayatimiz normale döner :ermm:

8 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

Ahaja okunmuş bı kaç meydanim var cam silme ile cevap vermeyi düşünüyorum ki bı daha beni karıştırmasınlar böyle işlere..

İki çocuklu bı avradim ben uğraşamam:D
(351 puan) tarafından
:D :D :D
(333 puan) tarafından
:)))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
En iyisi instagram twitter dacebook kullanmamak şahsen kullanmiyorum 
tarafından
Aynen valla saçma sapan şeyler .. aslında zaten azittiklari için Rabbim veriyir ama bizim insanlarimiz anlamak yerine daha da azitiyirlar.. yok saçma sapan vidyo atmalar yok cins cins hareketler yapıp onu akım yapmalar....
(333 puan) tarafından
Aynn oyle
0 oy
tarafından

Yeter ki Evde otursunlarda ne delilik yaparlarsa kabülüm :D

(333 puan) tarafından
Birinde sabit kalsalar anlicam 3 dk 5 meydan okuma yapiolar :D
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Bu ne oluyor cnm ben anlamadım be yapmaya çalışıyorlar yani 
0 oy
(1,021 puan) tarafından

Dışarı çıkmasınlarda napiyirsa yapsınlar boswr he de geç :) :)

0 oy
tarafından
Hiç bı sosyal medyam yok burdan başka burdaki postlar açılan bazı postlar beni bu kadar korktyosa orayla da ilgilensem nolur benm halim bilmiyorm:)
0 oy
tarafından
Vallaha da al benden o kadar millet evde kalınca ne yapacağını şaşırdı o değilde bu ünlüler virüs onlara ev hanımlığını nedir öğretti yemek yapıp paylaşıyorlar acayip komik durumdalar böyleleri
(333 puan) tarafından
Iclerinde bir ev hanımlığı yatiyomus :D
0 oy
(351 puan) tarafından
Bende yaptım dışarı çıkıp milletin veya kendi hayatımı riske sokmaktansa böyle saçmalamayı tercih ederim şahsen 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 305 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 538 göst.
6 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sertuğ (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 539 göst.

Kategoriler

1,457,984 soru

23,915,631 cevap

323,214 kullanıcı

...