0 oy
740 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Galiba bir çocuk daha istiyorum oğlum 10 aylık beraber büyüye bileceği bı kardeşi olsun istiyorum ama korkuyorum iki çocukla bas edemezsem diye böyle aralarında 1 yaş çocukları olan var mı kolay mı

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Valla benim üç buçuk aylık ben altı yedi yaşına gelene kadar düşünmüyorum açıkçası 
(1,264 puan) tarafından
Seninkide biraz fazla canim :))
tarafından
Benim hamileliğim çok zor geçti kuzum o yuzden kızım biraz büyüsün diyorum onunla ilgilenemem diye . Derdini anlatacak yasa gelsin
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
Benim kızım 11 aylık bende istiyorum insAllah Rabim nasip eder canım 
(389 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Biraz daha bekle bacım acelen ne.  Hayatını yaşa.. şuanki bebeğin hala sana ve sevgine muhtaç..bi. bebek daha olursa sevgisi bölünecek.. biraz daha zaman
(389 puan) tarafından
Eşim istediği için biraz istiyorum yoksa bende oğlumu büyütüp uyumak istiyorum :)
0 oy
tarafından
Tavsiye etmiyorum yani kendinden vazgeçiyorsan olur oğlum 3 kızım 1 yanında ve bittim çok zor yaş 20 ama ben 40 gibiyim sen şimdi oğlunla ilgilen kendine zaman ayır 
(389 puan) tarafından
Hmmmm
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Keske cocugun biraz daha buyuse oyle dusunsen baya zorlanirsin cnm ya bir sene kadar bekle derim yinede fikir senin fikrin biz bisi diyemeyiz ama
0 oy
tarafından
Bence en iyi yaş aralığı 3 yaş canim anlaşabiliyorlar  paylaşmayı öğretiyorlar birbirlerine o küçük bebek küçük olan sana olur eşin sabah gider akşam gelir zamana bırak kısmetse olur 
0 oy
tarafından
O daha anne çocuğu neden ilgiyi bir anda başka yere döndürüyorsunuz . Doya doya vakit geçirin beraber gezin tozun kardeşin ne olduğunu anladığı zaman da bir tanr daha yapın. 
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Vırus illeti btnce dusun bence suanda dkkat et
(720 puan) tarafından
Böyle bi zamanda çocuk yapmayı düşünüyorlar ya ben inanamıyorum cidden...
(1,435 puan) tarafından
Maalesf dusunenlr oluyo canim
0 oy
(133 puan) tarafından
Benim iki oğlum la arasında bir yaş var canım suan ortalık karışık tavsiye etmem ben çok zorlandım hala da zorlanıyorum ucuncuye hamileyim sürpriz oldu bu vardır bir hayr dedim bir yandan güzel birlikte Büyüyorlar arkadaş gibiler ama kendine guveniyirsan yap biraz bekle derim şu virüs illetini hayırla sonuclansin sonra düşün derim Allah hakkında hayırlısıni versin canım
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Sen bilirsin tabi ki canım hakkında hayırlısı olsun ama çok küçük bence. Hem senin sağlığın, psikolojn için hem de onun ilgisi için daha erken bence. Benimkiler arası 3 yaş 3 ay çok rahatım büyüğüm şuan 4 yaş bitcek bikaç ay sonra küçüğüm de 6 aylık. Yeri geliyor o bile bakıyor bebeğe arası çok küçük olursa yer bitirir diye düşünüyorum :D
0 oy
tarafından
Arasinda 1 yas olmayacak kii 2 yas olmus olacak hemen hemen. 3 yas en ideal gbi gelior bana. 2 yas olursa maddi manevi sarsilablirsin bez parasi vs.
0 oy
tarafından
Bence yap  bende  kardeşler  arasında  cok yaş  farki taraftarı  değilim. Yaslar yakin olunca  cok daha güzel  anlaşıyorlar  arkadaş  gibi oluyorlar  ama biraz yaş  olunca kıskançlıklar  kavgalar bitmez. Yine de sen bilirsin kardeşim 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Bence zor olur ideal 4 5 yas. Oglum 5 yas 4 aylik kizim oldu yani 5 bucuk yas de aralarında ne kiskanclik ne bise elimde donuyo oğlum o kadar rahatm ki 1aylik olduk hic bise anlamadm hemen gecti zaman
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Simdi sen istedin de hamile kaldin da 9 ay geçti de derken nerden baksan 2 yas olacak aralarında. Bence gayet guzel. Abimle 2.5 kardeşimle 2 yas var aramda. Super bir çocukluk geçirdik elhamdulillah. Ha anne baba için biraz zor olur ama bir tempoda baslar bir tempoda büyür cikarlar :)  Davulun sesi uzaktan hoş gelir diye düşünme diye acikliyorum, oğlum 8.5 aylıkken hamile oldugumu öğrendim :) istiyordum da sevindim yani. Aralarında 16 17 ay olacak kısmetse.
0 oy
tarafından
Kendini hazır hissediyorsan, maddi ve manevi sıkıntı yaşamayacaksan, yaş olarak da kritik bi yaştaysan virüs süreçleri geçince düşebilirsin bence. Ben de bu gitgel arasındayım :/
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Şöyle bi durumda cidden nasıl boyle seyler dusunulebılıyor ben anlayamıyorum yapma cocuk falan napcan cocugu ortalık yıkılıyor 
0 oy
(702 puan) tarafından
Bacım korona virüs varken çocuk mu yapılır hastaneye nasıl gidip geliceksin? 
0 oy
tarafından
Kendi kararın tabiki canım Allah yardım eder çocuk evin neşesi rizki 
0 oy
(174 puan) tarafından
Canim dur birwz ortalik sakinlessin ulkece aydinliga cikalimmm.Virus felan varkenn tavsiye etmem dr. Bile gidemeyebilirsin cunku suan hoc iyiye gitmiyoruz yani.. Ha ilerki zamanda dersen arkadas gibi olirlar sadece sen zorlanirisn o kadsr ama buyuduklerindede yine sen rahat edersin.
0 oy
tarafından
Kendine güveniyorsan getir bir tane daha 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 863 göst.
0 oy
12 cevap 393 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu