0 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
Ayy evde fare var çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyor tuzak falan kurdum yok deli oldum ya içerden mutfakta oyun oynuyor benimle resmen dış kapıyı açtım çıksın diye çıktı galiba inşallah çıkmıştır sevmiyorum bu fareleri ya korkumdan değil de pis ya her yerde geziyor 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gerçekmiş çocuktan bahsediyorsun sandım ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fare diye okuyunca çocuğundan bahsediyosun sandım kimisi şakasına minik farem der ya inşallah gitmiştir yaa bende tiksinirim evimde ha küçük olsa birinin elimde olsa severim ama mındar hayvan sonuçta 
0 oy
(859 puan) tarafından
Aynen canım vallah insan kapta tencerede yemek yapmaya yemeğe tık sini yor varya ben taa küçükkene koydeydik o evimizde vardı ne kadar oldurduysek okadar geliyorlardi ve biz hep kap kacaklari iyice suyla sabunla yikardik ve büyüdüm evlendim çok şükür kaç senedir hiç görmedim ama o kap kaçak yıkama huyu kaldı üstümde ne zaman bir kaşık alsam elime önce sudan geçiriyorum ondan sonra kulaniyirum 
0 oy
(2,160 puan) tarafından

Benimde peçeteyi kemirmiş dün fark ettim fare olduğunu. Evde var mı yok mu bilmiyorum geldiyse epecete paketinin içinde marketten geldi deyse yaşadığım evde fare olması çok zor. :ermm:

0 oy
(2,575 puan) tarafından
Kuzum fare için yapıştırıcı var. Zehir ama yapıştırıcı toz değil. Onu al büyük bir kartona sür yuvarlak şekilde ortasını boş bırak ama. Ortasına da elini sürmeden çatalla peynir koy elin degmesin hiçbir şekilde peynire. Köşeye koy en fazla 1 gün sürmeden fare ölür
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Fare pastası var Bayern geçebileceğin yerlere koy yiyor ölüyor
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Yapiskan koy canm ve mümkünse evi bi guzel temizle yerleri iyice sil cocukda varsa oy midem :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,031 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 738 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (6,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,147 soru

24,068,256 cevap

330,490 kullanıcı

...