0 oy
474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kizlar 18 haftaymlik hamileyim azince karnim atmaya basladi esim elini koydu pit pit kalbi atiyo boyle yasayan varmi bebegin kalp atisidir o degilmi cok saskinimm

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaalp atisi degildir muhtemelen dışarıdan fark edilmiyor ama tekmeleri olabilir annesi.
tarafından
kuzum pit pit pit atiyo karnikda gobegimde hareket ediyo
tarafından
Kalp atışı anlasilmiyo canim dışardan.  Aon haftalarda duydum diyenler oluyor 38 39 gibi ama 18 haftalik duyulmaz.
-Reklam-
0 oy
(17,092 puan) tarafından
Kalp atışını öyle duyamazsınız. Belki hıçkırıyordur.
tarafından
(17,092 puan) tarafından
Canım sana kalp atışı gibi gelir ama bazen rahimdeki küçük hareketler bile öyle hissettiriyor. Benim hamileyken bebeğim tekme atıyor dediğim hareketleri doğumdan sonra rahim küçülürken hissettiğim için biliyorum. Sağlık ocağında bile zor anlaşılıyor kalp atişı. Şimdi değil sonrada hissedilmiyor kalp atışı dışardan.
0 oy
tarafından

Kalp atışını hissetmen mümkün değil cnm el kol ayak hareketidir :D

tarafından
tarafından
Sürekli atıyorsa damar canım atıp 2 3 dk sonra Bi daha yapıyorsa aralıklı bebişindir klp atışını doktor sadece makina ile duyabilir cnm :D
0 oy
tarafından
Bi iki kere yaptysa tekme surekli devam ettiyse damar canim o. Kalp atislarini son haftalarinda bile hissedemezsn
0 oy
tarafından
Tekmesidiirrr:))))
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Kalp atışı değildir o. Damar atiyordur. Ben hamile değilken de atıyordu karnım öyle :)

0 oy
tarafından
Gız o tepikliyodur yada hıçkırıyodur ayyy kiyamam nasil heycanlanmis yaaa♥️
0 oy
(458 puan) tarafından
Benim de ilk 20.hafta da öyle atmıştı pıt pıt diye hissediyon ama kalp atışı değil canım ilk hareketleri onlar hayırlı olsun devamı gelecektir artık 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
hayır canım kalp atışları hissetmek imkansız o atan senin damarın :)) 
0 oy
(163,332 puan) tarafından
Bebisinden ilk hareket gelmis
0 oy
tarafından

Kalp atışı olması mümkün değil dedi dr canım. O senin damarınmış. Genel de bütün gebeler hisseder bunu. Ama kalp atışı kadar mutlu ediyor insanı gerçekten :) hatta öyle olsa ultrason cihazın gerek duymazdık demişti doktor 

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Kalp atisi degil canim bebegin kndi hareketidir bide durmadan pit pit die atiosa damardir
0 oy
(499 puan) tarafından
İlk tekmlerı oyle hissediyorsun canım:) o pıt pıtlar gum gum olcak kısa zaman sonra:) dunyanın en guzel tekmelerı onlar en guzel hıssı. Tadını cıkar canım :) Allah kucagına almayı da nasıp etsın, analı babalı buyutsun:) 
0 oy
tarafından

Bebisin hareketleridir o :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 778 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,550 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hanifehtc (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 610 göst.