0 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar doğumdan sonra aşırı şancı yaşıyorum sabah kalktım ayagimi hissetmiyorum belim karnım resmen ayaklarım çatır çatır kırılıyor sanki onerebilceginiz birşey var mı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum :(

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım sicakk dus al çok rahatlatiyor
tarafından
Ah bir kendime gelip girebilsem canım midem felaket
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sicak bi dusa gir. Adaçayı iç canim benim. Ayaklarinin altina sicak su torbasi koy ama kasiklarina koyma sakin cok zararli. Ayaklarini sicak tut asitli seylerden uzak dur regl surecinde. Kas gevseltici icebilirsn bi de emzirmiyosn
(1,909 puan) tarafından
Allah sabır versin ben bekarken yerden yere atıyordum kendimi dört tane ağrı kesici hemde etkilisinden içiyordum bı ise yaramıyordu kafam biseyle vurun azcik bayilayimda açım dinsin diyirdum hastaneye de götüren yoktu çok şükür çocuk olduktan sonra rahatladım
tarafından
Ben aynu devam canım yazın iyice bayildigimi bılirim ağrıdan  bağıra bağıra halen devam inan çok kotu:(
tarafından
Aynı ceydam sürüne sürüne ilk 2 gün berbat ama benim de hiç geçmedi inan ağlıyorum ilk günler:(
(1,909 puan) tarafından
kadın doğuma gitseniz bı tedavisi yok mu onun ?
tarafından
Ilac verip yolluyo canim bi faydasi olmadi suana kadar verdiklerinin. Ta kizligimda dogum kontrol hapi vermişti duzenlesin diye
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Sıcak su torbası koy ayağının altına yat dinlen canım battaniye nin altına girip 

Geçmiş olsun 
tarafından
Ah kuuzm ah kayra bey varken yatmak ne kelime:) sağol canım ❤
(12,521 puan) tarafından
Rica ederim canım bebekle evet zor o uyuyunca sende dinlen :)
tarafından
Dört gözle uyku saatini bekloyorum inan canım:)
(12,521 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Canim emzirmiyorsan ilaç iç 

tarafından
Emsirmiyorum canım eşimi gönderdim şimdi agri kesici almaya dayanamıyorum:(
tarafından
Canim ben cok kotu adet sancisi çekiyordum hamile olmadan önce bu ilaçtan iciyordum hemen kesiyor ağrıyı resmini atim
tarafından
Işe yarıyor mu canım cidden ya Allah razı olsun bin kez
tarafından
Oooo çok iyi işe yarıyor kimse benim adet sancim kadar sanci çekmemiştir doğum sancısı gibi ağrı oluyordu bende bu ilaçtan getirdi eşim hemen kesiyordu 2sene kulandım başka ilaç fayda etmiyordu hem çok hafif ilaç mideye falan zararı yok canım
tarafından
Ay Allah razı olsun canım inşallah bende de ise yarar
tarafından
Inşallah canım
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Ben parol içiyorum direk. Ayağını falan sıcak tut. Birde kist oluyor oda ağrı yapıyormuş. Hamilelikten öhce hep ağrısız geçerdi.
tarafından
Ictim simdi canım kist yok şükür dr benim hep oluyordu ama doğumdan sonra daha çok oldu :(
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Ben de aynıyım bekarliktan beri hep serumla dururdum altın otu ve biberiye kaynat iç muhteşem bir şey hastalığına yaklaşmadan 1 hafta önce başla simdideyap cidden çok iyi
tarafından
Inşallah canım inan artık bittim ya ayaklarım dahi tutmuyor Allah razı olsun
(1,256 puan) tarafından
Bende aynı oluyorum sanki aşağıya doğru çekiyorlar beni midem bulaniyo falan o dediğim otlar çok iyi kesin kullann
tarafından
Valla geçer sandım beter oldu canım inşallah ise yarar
(1,256 puan) tarafından
Inşallah canım allah şifa versin zor yaaa
0 oy
tarafından
Sicak su torbasi al yanina canm ılık bir dusda rahatlatir alabilirsen birde parol 
tarafından
Şuan biraz daha iyi oldu canım ayağımın altına sıcak su torbası koydum
0 oy
tarafından
Hamile degilsen kas gevsetici kullan canim.  Arveles cok iyi
tarafından
Arveles içtim canım şimdi Allah raziolsun
tarafından
Senden de canim gecmis olsun
tarafından
Sağol canım ❤
0 oy
(1,909 puan) tarafından
adacayi ıhlamur bunlar iyi gelir sıcak su torbası vazgeçilmez olmalı 
tarafından
Ah canım iki büklüm ediyor beni inan
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Canim icebildigin sicak bitki cayi hangisi varsa onu ic karnina birsey sar sicak olsun bide ayaklarini mutlaka sicak tut 
tarafından
Hepsini yaptım canım şimdi biraz daha iyiyim çok sağol
0 oy
(163,354 puan) tarafından
Cok gecmis olsun hayatim duşa girebildinmi
tarafından
Kayra uyuyunca girdim yavrum özellikle bacaklarıma tuttum kopacak sandım inan sevdam ya çok sağol balım
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Geçmiş olsun balım maydanoz suyu birebir kuzum şifa versin inşallah canım maydanozu saplarıyla birlikte sıcak suda beklet 10 dk ılıdıktan sonra iç suyu saplarını da ye tatlım 
tarafından
Derosum çok sağol balım bir ara öyle şancı geliyor ko kalkamaz oluyorum inan:(
(4,756 puan) tarafından
Sende sağol balım pekmez de iyi geliyor hafif tereyağ ile kavur ye canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi90 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,488 soru

24,072,912 cevap

330,780 kullanıcı