0 oy
1,441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,615 puan) tarafından
Ve kizim 1 aylik oldu :) 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

imageben boyle boyle yapmistim erken dogudu icin .d gununde olsaydi hala dogmamisti

tarafından
Aynen oyle canin ya ama simdi kocaman kiz oldu
(3,615 puan) tarafından
Ah darisi basimiza odur uyumuyo 7de kalkti
tarafından
Zamanla insallah duzene girer
(3,615 puan) tarafından
Insallah canim emzik tutmuo tutsa uyucak memede uyuyo alismasn die artik emzirip bırakıom
tarafından
Canim benimde oyleydi emzigi verdim an öguruyordu atiyordu o atti ben tutum agzina o ati ben tuttum sutumden degdirip verdim oyle oyle alisiyor simdide emziksiz  uyumuyo bemim kiz .d emzik dusunce agzndan agliyor uykusundan uyanip gene bazen diliyle iter 3 4 denemede tutar anne memesi yumusak emzik sert plastk o yuzdn istemiyor ama alisiyorlar emin ol
-Reklam-
0 oy
(161 puan) tarafından

image

ben konsept yapmadım ama hazır fotoğraflarından böyle bir şey yaptım :)
(3,615 puan) tarafından
Masallah canim prog indrdm onuda  yaparim ama kilosu vs suan kac  bilmiom sali gunu asisi var ozaman ogreniririm
(161 puan) tarafından
Çok Sağ ol canım öyle yaparsın ben bütün kilosunu boyunu kaydettiğim için yavaş yavaş yapıyorum şuan 6 aylık bizimki 1 hafta sonra 7 olucak inşallah :)
(3,615 puan) tarafından
Oo buyumus masallah bende tarti varda bebegi tartmaz :)
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Allahım ben o Eslemimi Sara mı yerimmmmmm☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️❤️:kissing:

(3,615 puan) tarafından
:) ya teyzesi 1 aylik olduk bile ne cabuk zaman gecti aksama atarım fotosunu bici bici yaptırıp cekcem :)
(12,524 puan) tarafından
Oyyy yerim yaa bekliyorum fıstığımıı❤️❤️❤️
(3,615 puan) tarafından
Yazarim atınca :)
(12,524 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(758 puan) tarafından

image

buda bizimki canım bende bugün 10 aylığı çekecem benim postlarımdada var paylaştıklarım eğer silmediysem bak istersen
(3,615 puan) tarafından
Bakayim canim cok guzel olmus :)
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Canım Pinterest te çok güzel örnekler var yardımcı olabilir umarım ve gözün aydın inşallah yaşına girmeyi de nasip eder Rabbim<3

(3,615 puan) tarafından
Sağol canim insallah bakayim orayada :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
0 oy
6 cevap 403 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,717 soru