0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah tan beri belim çok ağrıyor yuruyemiyrm bile o kadar kötüyum bebek gibi emekleyerek gidiyorum çocuğuma bakacak kimse yok zar zor yemek yaptim anlayışsız koca yemeğini yedikten sonra koltukta uzandı ben yemek bile yiyemdm çocuğu tutamadm diye yemeğin üzerine düştü heryeri yemek oldu Allah'tan sıcak değildi ama o kadar düşüncesiz bı kocam varki üstüne bana kızıyor çocuğu niye tutmiyn diye 

Şimdi de ayağımda biraz salladm ağlayarak salladım çünkü dogrulsmiym bile besige koymaya çalıştım birazda orda sallim diye elimden düştü tutamadm çünkü belalım çok kötü eşim de yatakta kulaklık kulağında birden çıkardı kulaklığı zirlayip durma bıktım senden gebermedin gitti dedi gerçekten ne yapcam bilmiyorum hem hamileyim hem bebeğim küçük çok yoruldm

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Söyle erkekleri nalyona sarıp yakasim var ya bi bitmediler 
tarafından
Benim de içimden o geliyor dayanamiym artık basım ağrıyor demeye korkuyorum hemn kızıyor
tarafından
Dayanılacak gibide degilki zaten Allah sana sabır versin eşine akıl fikir versin inşallah kendileri yaşamadıkları için basit sanıyolar
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Ay o nasil koca ya vicdansız insanlıktan nasibini almamış yaratik annenler yakinsa onlara git kal derim o adamlada muhattap olma pislik adam 
tarafından
Yok başka gurbettym keşke yakın olsaydım biraz bakarlarfi bana
tarafından
Al bendende o kadar
Kendileri geberseler keşke pislikler
0 oy
(6,675 puan) tarafından
O ne biçim kocaya Allah cezasını versin 
tarafından
Bilmiyrim lafa gelince iyiym der ama kötü günde belli ediyor insan kendini
(6,675 puan) tarafından
Yaa o nasıl laf ama yük müsün ki ona  çocuklarının annesi sin
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Allah akıl versin kocana boyle insanlara cocuk yapılmaz  ya kusura bakma sanki sen tek yaoiuon çocuğu 
tarafından
Diyorum zaten çocuğu sen yaptın hamile kalmasaydin diyor deli olucma deli
0 oy
tarafından
Böyle bir adama nasıl 2.kez çocuk veriyorsun kardeşim. 
tarafından
Kazara oldu aldiramazdim ki o küçük kalbi
0 oy
tarafından
Anaaaa adama bak sen hem hemesin hem de cocugunla ilgileniyorsun üstüne onada hizmet yapiyosun ayyy allahim ya annen yakinda degilmi canim.
tarafından
Maalesef değil gurbetteym
tarafından
Ayy ne desem bos doguma kadar annene gidip orda kalma sansin da mi yok
tarafından
Yok cnm kaynana belası var izn verir mi. Annemlere gitsem sanki keyiften gitmişim gibi niye buraya gelmiyn oraya gidiyn der
tarafından
Niye olcak senin oglun yüzünden ah canim bisey diyemiyorum cok caresizsin anlasilan eslerin boyle olmasi cok kotu neden boyle yapiyorlar anlamiyorum ya dicek kelimeler yetmiyor.
0 oy
tarafından
Ay cano ya nd diyim bilemedim Allah kocana akil fikir versin doktora gorun tedavi ol bari yasanmaz boyle
tarafından
Doktor parol iç deyip duruyor ne yapcam bende bilmiyorum
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Vicdansız... 
tarafından
Hemde çok vicdansiz
0 oy
(177 puan) tarafından
Nasıl bi adam bu ya. Ailen yakınlarda değil mi canım
tarafından
Degil keske yakında olsaydım gurbetteym
(177 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım kolay değil
0 oy
(76 puan) tarafından
Adi kopege bak ya allah nasil biliyorsa oyle yapsin uzulldum valla :(((((
0 oy
(7,117 puan) tarafından
:((( Allah eşine hidayet versin . Seninde yardımcın olsun. Cok üzüldüm şuan gerçekten. Yardim et işte eşinden, etmez mi canım.. 
tarafından
Yardım etmez etmez bir kere tek kalk çocuğa bak dedim ye beni dovmedigi kaldı .bu haldeym ölücm artık bugün çocuğu sen uyut diyemiyorum korkudan
(7,117 puan) tarafından
Yeminle içimi parcaladin gece gece. Ah be bacım neden 2. kez hamile kaldın ki :(
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canim bol bol dua oku Allah'a sığın
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Dilimin ucunda çok şey var ama yazmıcam ya. Senin o ahmak kocan için salon kadını çizgimden çıkmayacağım. Allah yardım etsin sana kuzum 
tarafından
Amin cnm amin
0 oy
tarafından

Canim magnezyum ve kalsiyum desteği iste saglik ocagindan 2 gune kendini toplarsin.kocanla ilgili kisma bisey demicem :angry:

tarafından
Tmm cnm sağol
tarafından
Bende sakat gibiydim canim oturamiyodum kalkamiyodum.  Gecmis olsun rica ederim :/
0 oy
(14,889 puan) tarafından
Hadi 1 çocuk yapmışsın bacım böyle heriflere 2 niye peki sağlık ocağı bile doğum kontrol hapı verıyor gizlice kullansan ruhu duymaz yapmayın Allah aşkına 
0 oy
tarafından
Bu mübarek günde Allah'indan bulsun 
0 oy
(906 puan) tarafından
Kendisi gebersin ise yaramaz erkek kirintisi (( ay canim kusura bakma ama cok sinirlendim ya , bunun gibi erkeklere senin gibi bayanlar nasil duser bilmem, yapma yemeginjde isinide zikkimin kokunu yesin yaptigin icin kiymetini bilmiyor
0 oy
tarafından
Kendi gebersin 
0 oy
(592 puan) tarafından
Ya boyle adama da gercekten ikinci cocugu vermek neden yani? Yazik kendine uzulmuyor musun hic? Allah yardimcin olsun ne diyim...

Magnezyum ilaci ve parol alabilirsin biraz kendine getirir.
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Vicdan yoksunu pislik :angry:

tarafından
Kendisiyle artık muhatap olmuyrm yetr artık kendisi hasta olduğunda sabahlara kadar başında bekledim ama benim hasta olmama tahamulu yok Allah beni onun diline düşürmesin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 479 göst.
7 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tugba01 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Saliha (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.
30 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,026 soru

24,038,296 cevap

329,034 kullanıcı

...