Merhaba arkadaslar dun basima b kada rkotu bsy geldiki dun dun dusa girmstm kizim 8 aylik oldu orumcekte vidir vidir geziyor esimde sehpya cay brakms tvye dalmis o an cayi cekmis ustune dokmus cayi kzim.avaz avaz nasil bagrdi dustan nasl.cktigmi blmyorum i kadar yaniga rgmen yarmmsaat aglamadi dun cok.kzarkti ama kzarkligi gtti komple yanikti.karin tarafi ama sade bazi yerlede kabuk gbi kaldi iz kalmasindan krkuyorum dun yandgindan beri zeytnyag surdum ayri silverdin surdum.ayri ve bugn surkli.kantorn yagi surdum.lutfen yardm edermsn iz kalrsa kendmi affedeemem bunlar gecrrmi bu izleri gidermi kalirmi gozume uyku grmyor.kzimn cigliklari hala aklimda gozumn onunde o kdr yanigi yyanigi ben kaldramzdim o nasl kaldrdi kuck bedenyle cok kotuyum
Geçmiş olsum canım ya inşallah geçer iz kalmaz kalırsa da eğer öyle detaylı bakmadıkça anlaşılmaz kızım da dirseğini sobya vurmuştu dikkat atleti yapışmasın ayyy ya içim ürperdi kıyamam
Çok geçmiş olsun canm benm
Çok kötü olmuş silverdini sürmeye devam et o çok iyi aslında devamlı sur cani da aciyordur yavrumun smdi kötü ya
Kurban olurum ben ona ya gecer kuzum benm kardesm de cok kcukken yanmisti gecti bol bol krem sur
Offff Allahım şifa versin inşallah ya kurban olurum onun karnına yavrum benim
Geçmiş olsun
Yanık kremi kullan
1. Derecede yanık olduğu için iz kalmaz
1,493,187 soru
24,397,736 cevap
349,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın