0 oy
894 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Bu tür hayvanları yiyolar sonra domuz gribi sars virüsü yok korana yok kuş gribi diyip ortalığı karıştırıyolar . Yahu ben Şubat ayında iki hafta hastalandım ve o ay içinde kimi taniyosam ateş öksürük vs hasta idi o virüs o zaman vardı çevremde tanıdığım herkes ateş öksürük içindeydi ben dahil öyle geldi geçti. Korona da böyle bişey işte vücut bunu atlatır biraz daha ciddi sadece belli bir yaşa ermiş kişilerin hücreleri bununla savasamiyor sadece. Linç etmeyin ben düşüncelerimi söylemek istedim...

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben düşüncelerimi soylesem ortalik çok kariştir o yüzden susuyorum sadece Allah bu vürüsi bu insanlara bile isteye ortaya çikarip hük medecekmiş gibi  isteyenlerin hakkından gelsin tek diyeceğim budur 
(702 puan) tarafından
Yoo paylaş içindekileri bence haklısın sende
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok haklisin canım ne  *** bulsa yiyor cinliler :angry:

(702 puan) tarafından
Trump buna çin virüsü diyo:D
tarafından
öyle zaten pis cinliler iyyyy :$
0 oy
tarafından
Dogru ama digerleri gibi olduguna katilmiyorum yaşlılar yenemiyor bu hastaligi ama digerlerini yeniyor
(702 puan) tarafından
Belki de ölü sayıları yalan hani gozumuzle görmedik daha ben inanamıyorum bir türlü
0 oy
tarafından
Herkezin korkusu farklı ben veya eşim atlatırız tabi ama bebegim için endişe ediyorum bende. Ne bulsalar yiyorlsr ne kadar midesizler ya. En temizi Müslüman. 
(331 puan) tarafından
En guclunuz o aranizda ama :)
tarafından
Ayyy valla benim içimi rahatlat bi öyle degilmi en güçlüsğ bebekler bide anne sütü emiyor yani.
(702 puan) tarafından
Evet muslumanlar en temizi bana biraz ülke ekonomilerimiz bozulmasi için yalanmış gibime.geliyir.
(331 puan) tarafından
Canim anne sutunden ziyade akciger bi enzim uretiyormus virus bu enzim ile cigerlere iniyormus ama cocuklar da 9 yasinda kadar bu yokmus ve virus ust solunum enfeksiyonu olarak hastalandiriyormus bebelerimizi yani zaturre bronşit  daha buyuk hastalik bunun yaninda :) gunduz izlemistim dur bulabilirsem video yu post olarak atayim sayfaya
(331 puan) tarafından
Post actim canim izle bak :)
tarafından
Şimdi omu izledim canım rahat bir nefes alabilirim bence şükür. ❤️❤️❤️
(76 puan) tarafından
Iran da musluman sudi arabistan da musluman ama onlarda cok pis ki temiz degiller imanin yarisi nedir temizlik
tarafından
Temzilik degil canım yemek olarak desim ben ıranda yiyormu böyle şetler bilmiyorum.
(331 puan) tarafından
Temizlik imandan gelir demisler ama  Türkler musluman olmadan önce de temizmis. Bizim kanimizda var o temizlik musluman olmakla pek de alakali degil bence
(76 puan) tarafından
Bende duymadim balim ama cok pis olduklarin8 biliyorum
(331 puan) tarafından
Yok canim musluman sonucta yemezler dinimizde  haram  olan hayvanlara dokunmuyorlar
tarafından
Aynen canim bende onu kastettim zaten haram yemeyiz yarasadir domuzdur nedir ama normal temizlik insanin kisiligine bagli temiz olanda var olmayanda simdi.
(76 puan) tarafından
Kesinlikle balim
(331 puan) tarafından
Aynn olabilir
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Siz hala işin ciddiyetin de değilsiniz herhalde sadece yaşlı olmuyor dünya geneli ölümle aldı başını gidiyor 9 aylık bir bebekte bile bulundu. Bu şekilde düşünüp de vurdumduymazlık yapılmasın 
(702 puan) tarafından
Ya evet dünya genelinde domuz yiyen pis et yiyen her ülkede öldüler . Onların virüsü pisliği bizim insanlarimiza da yayılıyor . Sırf domuz çiftliği yaptılar ki herşeyi yemesin de etini rahat yiyelim diye . Bilmiyorum ya benim hasta olduğum dönemde bayağı bir hastaneler tıklım tıklım di çok fazla ateş öksürük hastası vardı ölümler şimdi şimdi ortaya çıktı sanki sayılar biraz gündem olsun diye ülke ekonomisi bozuldu diye insanlar dışarı çıkmasın diye yalanmış gibime geliyor
(359 puan) tarafından
Ülke ekomomileri virüsten bozuldu sıkı takip ediyoruz eşimle yani ekonomi bozuldu diye üstünü örtmek amaclı ölümler ortaya çıkmıyor basite indirgenecek bi durum değil bence herkes korunmalı insanlık için
0 oy
(331 puan) tarafından
Dogru soylemisin canim. Ama yayilimi hizli olunca sikinti iste 60 yas uzerindekileri olduruyor ve hizli yayildigi icin tum bu onlemler yaslilari korumak icin yani
(702 puan) tarafından
Ya belki de yalan ya sırf insanlar dışarı çıkmasın alışveriş yapmasin çalışmasın ekonomi bozulsun diye
0 oy
(331 puan) tarafından
Bu arada cenin de yiyorlarmis yani dusuk olmus bebegi de yiyorlar miş 
(702 puan) tarafından
Evet her psiligi yiyolar ve ölmüyolar bütün hastalıklar onlardan çıkıyor fare yiyerek veba mikrobunu yaydılar insanlar veba olup dışarı çıkamıyordu hücrelerde yaşıyor du :(
(331 puan) tarafından
Nerde cokluk orda ***luk  demis atalarimiz bosuna dememis iste nüfus  cok olunca
(7,617 puan) tarafından
Ciddi misin   tobe yaa
(331 puan) tarafından
Evet canim ciddiyim
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bı şimdiki zamanda yedikleri hayvanlar değil ki bu yıllardır yiyorlar işin içinde çok farklı şeyler var bence ama.cin üstesinden iyi geldi biz bu kadar başarılı olmayacağız daha insanları evinde tutmayı basaramiuoruz kaçıyorlar döve döve sokacaksin eve Çinlilerin yaptığı gibi 
(702 puan) tarafından
Ağlarla yakaliyorlardi ne biçim muameleler yasaklar vardı bizde yok
(7,436 puan) tarafından
Çin in o nüfusuna göre ölen sayisini bizim ülkemize oranlarsak şuan biz büyük bir kayiptayiz ve daha yolun başındayız
(702 puan) tarafından
9 kişi ölmüş . Belki bilerek öldürüldü her ateşi öksürüğü olanı belki sayı olsun diye . Ya zaten her gün Türkiye de kaç kişi ölüyor binlerce insan ölüyor zaten her gün
0 oy
tarafından
Ben de 15 tatil öncesi çok kötü olmuştum sadece çocuğu emzirmeye kalkyordum..ateş öksürük oldu sesm nile gitti 2 hafta sonra sesim geldi ama öksürük devam etti..emzirdiğim için ilaç içemiyordum zor atlattım belki bu virüsü atlattım bilemiyorum ama bu sıralar ciddileşti ve yayıldı yaşlılarda daha yüksek ama her yaşta oluyor
(702 puan) tarafından
Hah bacım bak aynı ben valla belkife o virüsü tasiyoduk ya demi
tarafından
Bu hastalık her sene kışın oluyor(grip) bu seneki çok ağır geçti ve yayıldı..kronik hastalık da arttıyor ve onlara bulaşma ihtimali daha yüksek zaten
0 oy
tarafından
Ben ve esimde aynı sekilde sirayla ates boğaz ağrısı yaşadık ilk kez acile gitmiştim hatta
(702 puan) tarafından
Bende uzun zamandır ilk defa öyle hastalanmıştm herkes öyleydi ya
0 oy
tarafından

(Opucuklu emoji:D bundan 2 ay onceye kadar annem ve kiz kardesimde vardi koroa ile ayni belirtiler fakat iyileşmek icin her yolu denediler ilac mi dersin bitki çayları mi dersin.  Cok şükür iyilestiler. Allah gostermsin insallah bidaha 

(702 puan) tarafından
İki hafta atlatamadim bebeğime bakamadım benden kardeşime geçti sonra anneme ama bebeğime hiç bişey olmadı dediğin gibi çok zor atlattim antibiyotik bile fayda etmedi
0 oy
(990 puan) tarafından
Acaba şimdi ne düşünüyor sunuz  korona oldunuz mu
(702 puan) tarafından
Çok şükür olmadım evden dışarı bile çıkmıyorum ilk zamanlar inanamamistim gündem yapmaya çalışıyorlar sanmistimm
0 oy
tarafından
Hortlamış post 
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Biri post hortlatmis
0 oy
(434 puan) tarafından
Şuan da aynı şeyi düşünüyor musun maskesiz dolaşıyor musun 
(702 puan) tarafından
Hahah yok o ilk zamanlardi canım benim inanmamıştım garip gelmisti
(702 puan) tarafından