Amin canım benim amin.. Allah beterinden saklasın.. Benim eşim anca ağladığında şöyle sustur diye akıl veriyo sağolsun başka konuda yardımı yok..
Masallah Ne güzel allahım mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallah. Benimki şimdi hamileyken yardımcı oluyor inşallah doğumdan sonrada olur
Amin inşallah canım. Benim eşimde ilk doğum yaptığım zamanlarda çok yardımcı oldu en büyük destekçim oldu kızım 5 aylık olacak hala öyle. Allah ondan razı olsun başımdan eksik etmesin
Aminn canım inşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin Allaha şükür benim eşimde her konuda anlayışlı. İlk gebeliğim daha doğurmadım fakat hamilelikte bile herşeye yardımcı oluyor anlayışlı.
Çok şükür daha hamileyim dogum bile yapmadm ama aşırı sanslıyım eşim bambaskadır evlendik evleneli hep destegimdir benden guzel yemekte temizlikte yapar eminim dogum sonrasıda aynı sekilde olcagına evlenmeden öncede öyleydi çok şükür Rabbim eksik etmesin onu başımdan
Yani erkeklerde yapacak tabi doğurduğunz çocuk sadece bizim değil ikimizin .. hele bakmasın mecbur bakicak kavga çıkartırım valla velhasil emzirmek dışında herseyi yaptiririm
25 haftaligim gobegim biraz buyukk corabimi zor giyiyorumm saolsun giydirio sofrayi kurup kaldirio hastaysam bilasigi yikar saolsun bide bebek dogunca dusunemiorum
1,486,712 soru
24,305,187 cevap
344,350 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın