0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlarr simdi bu whatsapp webi kullanmaya basladigimizda her girdigimizde karsi tarafa bildirim gidiyomus ya girmesek mesaj geldigi zaman ustten bildirim gelir mi normal whatsapp gibi yoksa mesajlari gormek icin illaki girmemiz mi gerekiyo

4 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Mesajları görmek için girmek gerek bir ikincisi de bildirim ayarlarını kapat karşı tarafyaki anlamaz canım 
tarafından
Ay saol canimm ya ☺️❣
tarafından
Asmin deros ben kapatiyordum ama gun icinde whatsap vep kendi kendine cikiyordu
(4,756 puan) tarafından
Sende sağol kuzum dediğim gibi ayarlardan watsap ayarını bildirim ayarını kapat canım
(4,756 puan) tarafından
Nerden çıkıyordu canım anlamdım
tarafından
Asmin deros foto attim asagiya bakarmisin
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

Uygylamada

Cikmamama ragmen boyle oluyor bildirimlerde kapali esimde kendi telinden cikmiyordu ama boyle oluyor
(4,756 puan) tarafından
Sen netten mi girdin uygulamam indirdon bakalım hangi uygulamayı indrdn onun fotosunu at bide canım
tarafından
Chormeden girdim cnm
(4,756 puan) tarafından
Ordan sorun çıkıyor playdan uygulama indir
tarafından
Hmm tamam canim tesekkyrler hangi uygulamayı indir eyim
(4,756 puan) tarafından
Play storeden watsap Web bak canım
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Mesajları görmek için sürekli girmen lazım, baktığın kişinin üstte mini pc seklinde bir sembol oluyor bakınca whatsapweb aktif yazıyor :) 
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Gitmezsen karşı tarafa mesaj geldiği bildirimi gelmez girip görebilirsin. Ama bildirimi gizlersen ayarlar kısmından girdiğinde karşı tarafa bildirim gitmiyor 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 287 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem lavanta (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
12 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde aysnrtrz (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,079 soru

24,081,624 cevap

331,230 kullanıcı

...