0 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

mutlu evlilikle ilgili ...

5 Cevaplar

0 oy
(2,021 puan) tarafından
404 not found
tarafından
Düzelttim canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aynen çok doğru tespit ... Bunu sonradan anladım ama geç değil ❤️ eşime ailesini kotulemedim ama içten içe nefret ettim o da farkındaydı ama belli etmiyordu 

Diğerlerinde zaten skntim yok :)
tarafından
Ya takmıyorum diyorm ama çok sinirli biriyim ondan takıyorum en son zaten bir kavga oldu orda düzeldi her şey. Ama asla eşime annen böyle dedi şöyle yapti demedim Allah var eşim o konuda annesine hep kızın günahını alma diyordu kendi görüyordu her şeyi. Sorunca böyle mi dedi diye bnde biz kaynana geliniz sen karışma derdim. Ama yine de nefret ederdim :)
tarafından
:) en guzeli ya kendin hakkediceksin yada susacaksin eşin görecek o savunacak  seni yoksa kötü olursun saygı bakımından da en güzeli bu
tarafından
Aynen öyle bnde bu konuda çok kurnazim ama :) bile isteyerek eşimle arami açmak istemem evlenmeden çok gördüm çevremde neden bitiyor evlilikler diye kendime ders almıştım yani
tarafından
Bende şimdi bakiyorumda içimden gelen saygıyla yapmışım bunu özel bi cabam olmadı valla kendime yakıştırdığm neyse onu yaptım şükür ki mutluyum :)
tarafından
Ne güzel maşallah
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Cok dogru canim 
tarafından
Kesinlikle öyle :)
0 oy
(2,021 puan) tarafından

Hemen hemen aynı  biz :) bn laf nede  saygıda kusurda etmem kocam da bni çok  sever ve hep yanimdadir şükür :)

tarafından
Aynen canım ne mutlu böyle olanlara ')
0 oy
(6,679 puan) tarafından

Cok dogru bir tespitt..kendimizi birazda ewimizin yerine koymamiz gerek ne olursa olsun onlar onun ailesi sonucta:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
3 cevap 226 göst.
30 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
20 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde HiraninAnnesi (2,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,504,578 soru

24,563,781 cevap

361,627 kullanıcı

...