0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde (6,396 puan) tarafından

Oglumu 1 2 ateslendirdim ondan sonra hasta oluyor cok soguk die 4.5 ay asi icin saglikocagi harici bi yere cikmadim iyi kotu gelen oluyordu e simdide kimseyi kabul edemiyom malum duwarlari kemirecem sikintidan Allahtan bal bebegim war ayy cildiracam:D

7 Cevaplar

0 oy
(632 puan) tarafından
Rabbim baska dert verməsin canım.bi anda su virusdan kurtulsak 
(6,396 puan) tarafından
Aminnn rabbim cumlemize saglik sihhat ferahlik wersin bacim
(632 puan) tarafından
Amin bacim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sorma canım ben de öyleyim Yaklaşık 3 haftadır evden dışarı bir kere bile çıkmadım eşim sürekli işte bulunduğumuz yerde tayinci olduğumuz için hiç bir akrabamız da yok arkadaşlarıma da şu virüs olayından dolayı misafirliğe gidemiyorum onlar da gelemiyor bütün gün çocukla başbaşayım çok bunalmış durumdayım Ben de arada buraya girip postları Okumak iyi geliyor yapacak da başka bir şey yok zaten evimizde kalmak durumundayız
(6,396 puan) tarafından
Ayy aynen oyle kuzumm yaz gelsin su virus bitsn hic ama hic durmayacam millet daha fingir fingir geziyor
tarafından
Benim oğlumda 3,5 aylık canım Tam kışın ortasında doğdu zaten üç buçuk aydır doğru dürüst Doktor Sağlık Ocağı haricinde bir yere gittiğimiz yok tam hem bebeğim Biraz büyüdü hem de havalar ısınıyor onu arabasına koyar gezmeye çıkarım diye düşünüyordum Bir de şu virüs olayı çıktı başımıza Hayallerim yıkıldı doğrusu
(6,396 puan) tarafından
Aynen oyle kuzumm insan gercekten daraliyor
0 oy
(2,591 puan) tarafından

Ben bir senede dışarı çıkmasam aramam yaa.. o yüzden bana pek kötü gelmiyor bu durum.. yakından aşinayım:D normalde de hiç çıkmamda ondan çaktırma :D

(6,396 puan) tarafından
Bende oyle diordum meget o kadar uzun süre ewden cikmadim icinmis
0 oy
(53,796 puan) tarafından
GÜNÜBİRLİK TUR PROGRAMI 
...Sabah saat 07.30 da tuvaletten hareket. Gezi evraklarının kontrolünden sonra holün sınırını geçip mutfaktaki açıkbüfe kahvaltımızı alıyoruz. 
....Kahvaltı sonrası kahve ☕eşliğinde salon gezisi. Gezimiz süresince salonun enteresan yerlerini ziyaret ediyoruz(Kanepe,koltuk ve masa)
...Saat 14.00 itibariyle mutfağa doğru hareket. Çorba,anayemek ve tatlıdan oluşan yemeğimizi afiyetle yiyoruz. İçecekler de fiyata dahildir. 
...Öğle yemeğimizden sonra evin en güzel yeri olan balkon ziyaretimiz temiz havası ve güzel manzarası ile sizleri bekliyor. 
...Akşamüzeri geç vakitte geri dönüş ve yatakodasına varış. 
TUR SONU
dün gruptan attilar :)
(6,396 puan) tarafından
Ayy cok guldum yaa hay boyle gezisi batsin☺☺☺
0 oy
(151 puan) tarafından

İnanki bende senle aynı durumdayım evde tekim canım sıkılıyor ne gelen var ne giden. Neyseki bugün kaynanamlara köye gidicez :D

(6,396 puan) tarafından
Ayy daraldim☺☺☺
0 oy
tarafından

Şuan kendimi gördüm yaaa bende sadece asi için dışarı çıkıyorum kızım iki aylık hamileyken de çıkmıyordum bulantilar yüzünden. Keşke çıksaydım pişmanım :D

(6,396 puan) tarafından
Ah adasim ah hic deme walla :))
0 oy
tarafından
Insallah  bian once su vurus olayi biter eski aktif halimize geri doneriz
(6,396 puan) tarafından
Aminnn canimm

İlgili sorular

+4 oy
46 cevap 1,640 göst.
0 oy
33 cevap 1,740 göst.