0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar çok korkuyorum bir türlü cesaretimi toplayamadım çok zor Bi doğum geçirdim o yüzden her işlemden korkuyorum içimden diyorum yeniden hamile. Kalsan yeniden doğuracaksın aynı acıyı birdaha yaşayacaksın spiral acısı mı doğum acısı mı karar ver diyorum kendime sonra sabah oluyo yine yapamıyorum yine hastayım gitmem lazım yarın ama offf... 

6 Cevaplar

0 oy
(859 puan) tarafından
Canım çocuk istemiyorsan taktir hergün sıkıntı yaşayacağına birgün yasa çeksin bitsin böyle düşün 
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
Adetin son günü git kendini kasmasan acı da çekmezsin bikac kere sanki iğne batar gibi his oluyo o kadar 5 dk bile sürmez takması 
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Benimde doğumum çok zor geçti bende öyle korkuyodum ki takdırmaya gittim masaya yattım başta acıdı dedim istemiyorm ben gidim yapmayın filan dedim ordakiler sen nasıl normal doğum yaptın acısı sadece bu kadar bitmek üzere dedi ve sonra hiç acımadı hissetmedim bile 5 dakika dahi sürmedii :))) bence takdırınn sürekli hamilemiyim diye düşünmekten kafayı yicektim bende 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Bende taktircam ama korkuorum cidden 1 normal 1 sezeryan oldum 3. Gebelik olursa riskli dedi dr oyuzden sprail taktirim diom ama bakalim cesaret bulabilcem mi yeni dogum yaptim daha
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Taktıranlar zor olmadığını söylüyor işlemin
0 oy
tarafından

Bak ben takdırmadım ve eşimin hatası sonucu hamile kaldım söyledi Yanlışlık oldu diye gittim ertesi gün hapı kullandım ona rağmen olmuş bence git takdır cocuk istemiyorsan 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 239 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
8 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
19 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 761 göst.