0 oy
553 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (89 puan) tarafından
11aylik bebeğim çok hasta burnu tıkalı nefes alamiyo napmaliyim yemiyo icmiyooo öldürcem kendimiiiii bende hastayım üzüntüden bayilcam

11 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Burun tıkanıklığına otribebe var o çok iyi geliyor ama ne hastalığı var ki :(
(89 puan) tarafından
Üsütmüs çok kötü hemde doktora goturuyorum serum takip gonderiyolar ben ömrümde böyle acı görmedim sesi kısılmış nefes alamiyo göğsü tikali
(1,450 puan) tarafından
Kiyamam :( geçmiş olsun allah her ikinizinde yardımcısı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum ama sakin ol elbette bi çaresi vardır Allah şifa versin 
0 oy
tarafından
Burun acicin yokmu canim serum filan denedinmi biraz sırtına vee göğüsne viks ile bebek asprini kristal zeytinyag karistirip krem haline getir iki ücgün sür duzelir yumusatir 
0 oy
tarafından
Sakin ol önce sen bayılırsan bebegine kim bakacak???? Açik eczane varsa deniz suyu bide enjektör alsın eşin ıhlamur kaynap içine azcık bal koy yada limon çok şiddetlenirse doktora götür napacan çocugun hasta sonuçta bide zeytin yagini azcık kızart biraz ılındıktan sonra bir çay kaşigi karabiber doküp sırtınr gögsüne sür inşallah şifa gelir 
0 oy
tarafından
Aparat var ise burnunu temizle ihlamur kaynat bal denediysen daha once az bal ya da pekmez at içir olmazsa buhara tut biraz ciğerleri açılsın 
0 oy
tarafından
Burnunu ac yatirirken yastik koy basinin altina geçmiş olsun canım
0 oy
(290 puan) tarafından
Havluyu ısıt gögüs kısmına koy iliktan biraz daha sıcak su ver ateşi varsa banyo yaptır sende nane limon falan iç 
0 oy
(962 puan) tarafından
Buhar makina varsa buhar ver benim kızda öyle halen de geçmedi bir haftadır aynı ama iki gündür buhar veriyoruz iyi geldi tıkanıklık yok şuan az bir hırıltısi kaldı bronşit olmuş 
0 oy
tarafından
Burnunu cekemezmisin canim burun cekecegle.
0 oy
(904 puan) tarafından
oncelikle tikali burnunu aç burnu tikaliyken birsey yiyip icemex gecmis olsun
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Serum varmi evde enjektöre çek bi anda sık bir delige hemen acıliyo benmki 10 aylik 1 gun yaptm gecti tikanklgmz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 300 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kajlaka (251 puan) tarafından soruldu
+4 oy
19 cevap 1,184 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde umutsuzvaka (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 491 göst.