0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kız oje sürdüm evde kardeşim untmus kapalym normalde asetonla isim olmaz o yuzden bende bıçakla kazidm azcik çok küçük nokta kalmış bı iki tane sonradan farkettim abdest aldıktan sonra gecerli olurmu bilgisii olan varmı

12 Cevaplar

+1 oy
(16,780 puan) tarafından
Şu geçmediği için gusül olmaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İğne deliği kadar yer kalmayacak deniliyor sanırım oje de kırmızı Allah büyük inşallah kabul olmuştır
tarafından
Oje kirmizi aynen nerden bildn:)tekrar iyce kaziyip yikanym için rahat etmrdi
tarafından
Canım namaz kılan biriyim ☺️ arada ve çok öncesinden çok sürerdim ve kırmızı aşığı biriyim izi ve kalan tek renktir kırmızı illet bişey ☺️☺️
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Suyun değmesi gerekiyor. 
tarafından
Evet ya supede kaldm bende zaten içim rahat degldi tekrar yikanaym
0 oy
tarafından

O kalan yerler su geçirmediği için kabul olmuyor diye biliyorum ben :ermm:

tarafından
Tamam canım tekrar alayim
0 oy
(553 puan) tarafından
Şüphelenirsen abdesti tazelemen lazım yani ben öyle biliyorum
tarafından
Tekrar kaziyim da aliyim kuzum sagol
0 oy
tarafından
Tekrar alman Lazım ama bu kez aseton kullan bıçak zarar verir yapısı bozulur tırnağının
tarafından
Namaz kılıcam mecbur şimdide bıçak kullanicam kuzum aseton yokki evde
tarafından
O zaman bi daha sürersen aklında bulunsun canım oje ile oje çıkar üzerine tekrar sür ama anında pamukla sil ve yıka sonra öyle de çıkar bi nevi çivi çiviyi söker :)
0 oy
tarafından

Aklinda suphe oldugu an abdestin bozuluyo zaten 

tarafından
Tamam canım tekrar alicam
0 oy
tarafından
O kalan noktaları çıkart oralara tekrar su deydir guslün tamam olur tekrar yıkanmaz gerek yok islam kolaylık dinidir.

Gusül esnasında bi yerini yıkamayı unutup gusülden çıkınca hatirlarsan yikamadigin yeri ıslatirsin guslün tamam olur
0 oy
(11,242 puan) tarafından

Olmuyor canım igne deliği kadar kuru yer kalmaması lazım :ermm:

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Oje kalan yeri temizleyip 3 kere yikaman yeterli die biliyorum ben daha önce benimde başıma geldi internetten araştırmıştım öyle yazıyordu
tarafından
Ya öyleyse çok iyi olur bebegm var yıkanmak tam zor oluyo ya bide ben bakiym canim
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Oje su gecirmez o yuzden malesef gusül olmus olmuyo iyice cikartmaya calis canm ole bi daha yap banyonu
tarafından
Az önce netten baktım kaln kuru yeri farkettysen o yeri yıkamak yeterli diyo dur bı paylasaym bak canım Nureddin Yıldız hoca
(2,848 puan) tarafından
Cikartabiliyorsan yika o zamn canim
tarafından
Çıktı kuzm iyce kazidm sadece cok çok ufak bı kucuk nokta kadar vardı onuda banyodan sonra kazidm sağol bilgi için:)
(2,848 puan) tarafından
Ne demek canim :))
0 oy
tarafından

image

............

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 314 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra995 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
12 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BURSALI& (1,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 461 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 721 göst.

Kategoriler

1,468,668 soru

24,062,011 cevap

330,171 kullanıcı

...