0 oy
529 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Çok güzel bir hareket oldu alkışlamak, tabi ki biz yine birşey yapmadan evde oturduk, eşim Saçma Saçma şeyler yapma gir içeri der diye denemedim bile, çünkü ben bilirim M*alımı, her şeyde hep böyle ön yargıcı ve çoğunlukla herkesin yaptığı herşey ona ters geliyor, virüs yüzünden değil ben zaten kocam virüsü yüzünden 1 ay bile dışarı çıkmadığım oldu, ne bileyim benide Yobazlaştırdı bu adam, artık kafam böyle gidip geliyor, o ben eski ben değilim :woot::blink: görümcem bile Sümeyra sen çok gülerdin kahkaha atardın şimdi eskisi gibi gülemiyorsun diyorlar sizce neden acaba? Bir düşünün dicem de işte boşver 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Birşey anlamadım :ermm:

tarafından
Dikkatli oku canım :))
tarafından
Deneyeceğim:)
(904 puan) tarafından
saglik calisanlari icin saat 9 da bi dakikaligina cama balkona cikip alkis calinacakti
tarafından
He yeni anladim
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kocan seni evden çıkmamaya aslistirmis canım virüs te zorlanmazsin işte şaka bir yana da bu tip insanalr var herşeye aykırı tek doğru kendileri 
tarafından
Evet tüm dünya yanlış ama benim kocam çok doğru öyle görüyor kendini :)
(7,436 puan) tarafından
Senin kocanın burcunu çok merak ettim eğer tahmin ettigimse çok gülerim :-)
tarafından
Yengeç balım :D
(7,436 puan) tarafından
Tüh yanıldım
0 oy
(877 puan) tarafından
Geçen 22.00 de herkes Fetih suresi okusun diye yayıldı bu kadar katılan olmamştr zaten nerde faydasz işler var onu yapıyolar onun yerine bi Kuran okusalar kurtulcaz belki ama nerde benmde eşim sağlıkcı alkışlamadm boş beleş işler altı dolu faydalı şeyler yapmak lazm Allah tan başkası bizi kurtaramaz
(7,436 puan) tarafından
Okunup okunmadigini bilemeyiz bunu kimse bilemez evin içinde yapılan birşey sonucta.ama bu bir moral desteği için yapılan birşey ben sağlıkçı olarak duygulandım açıkçası
tarafından
Katılıyorum. Kuran okumak onları alkıştan daha çok manevi destek verir.
0 oy
tarafından
Körle yatan şaşı kalkar  senin öyle olmuş sen eşinin huyunu almışın banada öyle diyorlar 
0 oy
tarafından
Bizim burda Bi kişi bile ckmdi deli dana gbi bnde tek alkslayamazdm  :D
tarafından
O zaman iyi yapmissin balim
0 oy
(864 puan) tarafından
Ya huyundan ya suyundan derler cnm sende ne yapasn artık kocandan dolayı böyle olmssn 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 421 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
10 cevap 298 göst.
19 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler