0 oy
1,266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,199 puan) tarafından
Uzun zamandr karnim tam anlamiyla doymuyo kendimi cok kotu hissediyorum rabbim kimseyi ac koymasin .. 

Bi is yerinin kapatilmasi kalmisti oda tam oldu millet stok yapiyo ekmek alcak param yokken ben neyine stok yapcam blmym ..

Hakkimizda hayrlisi bakalimm..

28 Cevaplar

0 oy
(476 puan) tarafından
Eşiminde iş yeri 2 hafta izne cikcak napcaz bilmiyorum 3 hafta sonra doğumum var ne yiyip içecez maddi durum kötü Allah yardmcmz olsn zorr ya
(2,199 puan) tarafından
Allahim hepimzie yardim etsin ins ❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardımcıniz olsun cnm :(

(2,199 puan) tarafından
Cok saol canm benim allah razı olsun
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Benim esimde insaatda calisoyor kiraciyiz 1 hafta ise gitmese ne mama aliriz nede baska bisey ise gidiyor mecbur rabbim korusun :'( bu millete neden yardim edilmiyor bide reklam yapip evde fatura ödeyebilirsiniz diyo cok para varya 

(2,199 puan) tarafından
Aynen benim kizda mama iciyor :(( banda gelmis o mesajlardan dedigin gibi sanki hesapta para var ki fatura odicek biisi yapcak :(
0 oy
tarafından
Güzelim ne diyeyim de derman olayım yüreğine :( keşke yan komşum olsaydın keşke :( o zaman uygulamada elimden bir şey ler gelirdl, ahh o para ahh gözü kör olasıca ne canlar yakıyor :( dualarım seninle alyamla❤️ Rabbim şu mübarek günler hürmetine hayırlı kapılar açsın inşaallah. Gülünce yüzünde güller açan kadın ❤️ can ❤️
(2,199 puan) tarafından
❤❤❤ seni seviyom
Guzel dileklerin icin cok teskkur ederim Rabbim kabul etsin ins
Okadr yiprandim ki şu iki ayda acligin dibinin parasizligin dibini okadr yasadikki artik cok yoruldummm ya :(
0 oy
(864 puan) tarafından
Allah hayırlı bi kapı açsın inşallah canım  benim şu virus bitse işine başlar inşallah dahada iyi olursunuz inşallah 
(2,199 puan) tarafından
Allah razı olsun dileklerin icin cok saoll :**
(864 puan) tarafından
Amin cümlemizden cnm ne demk
0 oy
(243 puan) tarafından
Canim benim uzulme rabbim hep yanimizda herkes ayni durumda isbyerleri kapaniyo ve insanlar issiz mutlaka bi cozum bulunucak insallah dua et komsularindan yardim iste varsa bi muddet ailenin yanina gidin 
(2,199 puan) tarafından
Ins bi cozum bulunur ins artik
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Canım benim :/ allah yardımcın olsun :/ dua edicem sana :/
(2,199 puan) tarafından
Cok saoll canim benimm ❤❤
0 oy
(234 puan) tarafından
Canim benimmm rabbim kimseyi yoklukla sinamasin kimseyi kimseye muhtac etmesin. Unutma her darligin bir bollugu vardir. Hicbirsey boyle gitmez sen rabbime sigin dua et sabret....
(2,199 puan) tarafından
❤ cok saol canim ins bizde feraha cikarizz

İlgili sorular

+3 oy
51 cevap 1,055 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde bebis63 (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 368 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbsbsb (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 511 göst.
13 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrvcckg (126 puan) tarafından soruldu