Kızlar en sevdiginiz ev isi nedir?
Ben mesela çamaşır sermeyi cok severim ama soylede bi takintim var bizim ev mustakil ama iki katli erinmem asagi inerim acaba astigim camasirlar aşağıdan nasil gözüküyor diye bakarim en ufak bi egrilik görürsem hemen düzeltirimBide asla mutfak lavabomda su görmek istemem sürekli bi damla bile olsa çek çekle silerim sizin neler bakalim takıntılar
Valla herşeye takıntılıyım halıları makineye çeker sonra gırgırlar bide halı fırçası ile kıl kalmış mi diye alırım üstünde de örtü var kanepeler icinde geçerli bu
Lavaboda su kalmasından nefret ederim musluk çatlamıştı delirdim resmen ya gece gündüz silerdim yerleri silerim bide üstüne kurularım su lekesini sevmiyorum bulaşık yıkarım hemen kurulanip yerine koyulacak ve herşey bir hıza düz olacak eşim bıktı artık oturuyor örtü kayar düzlerim hemen valla giderim diyor bi rahat ver
Açık kapak varsa asla uyumam ve dolap düzensiz ise gece bile olsa kalkar yaparım hiç afettem kendimi uykumu böler yaparım
Seninki de ayrı bir şeymiş inip tekrar bakmak bari boydan as
Hiç bir işi sevmemmm
Tek takıntım mutfak tezgahı. Evi b*k götürse umursamam ama o tezgah toplu ve temiz olacak
Her şeyi severim temizliği seviyorum sadece yemek derdini sevmiyorum
Toplu ütü yapmayi seviyorum yapip yapip askilara takiyorum hosuma gidiyo bulasik makinesini bosaltmayi seviyorum temiz temiz mis gibi bide biseyler dikmeyi yirtik sökük ne varsa
Ben tatlı yapmayı severim. Yemeği mecburiyetten yaparım ama tatlı yapmak hobim
Temizlikte ya hic gözüm kesmez yada bi baslarsam dip bucak
Tuvalet temizliği
Bulaşık yıkamayı çok seviyorum. Boyle mutfak dagınıkken girip bi anda topladığımdaki o görüntü... anlatamamm
Ha birde çamasır makinesinin calıştıgını görmeyi de cok seviyorum. Köpük köpük ohh miss
Serilmeyi bekleyen camasirlar bana bakıyor bende burda takiliyorum gel de bi el kizz
1,488,980 soru
24,338,039 cevap
345,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın