0 oy
709 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimin sözüne bakar mısınız yaa

image

18 Cevaplar

+1 oy
(3,615 puan) tarafından
Saniyede kac kere kocis ile kadinim dionuz la :D beynim yandi :) 
tarafından
Hjhjhjhjhjhjbjhjhjhj
-Reklam-
+1 oy
(5,372 puan) tarafından

Kız koronaya değil de konuşmanıza takıldım ben kocişş kadınım Allah sizi netmesin :D

0 oy
(16,786 puan) tarafından

Ay güldüm ya sanki ona bulaşmış gibi Allah korusun :) valla sarılıyorum öpüyorum da ben eşimi 

tarafından
Bende öyle yaa anca beraber
0 oy
tarafından
O zaman eve girmesin :) 

Temas etmesen bile nefes almalı hapşırmasi öksürmesi yeterli :) 

Öncelikle allah korusun 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Adam hakli kiz napsin :))
0 oy
tarafından

Ayy yazık yaa:(

Ama kocis  bölümlerine de güldüm hakkını helal et :D

Allah saadetinizi artırsın inşallah 

tarafından
Ben genelde kocis derim ona kocacım uzun geliyor bana en iyisi kocis kısa ve net
tarafından
Hahahah Allahım yaaa bende paşam derim :)
0 oy
(859 puan) tarafından
Benim eşim de diyor sürekli dışardan gelir gelmez sarılmak öpme üstümü degistirene kadar 
0 oy
tarafından

Benimki gecen gün geldi öksürüyo hapsuruyo bi de. Coronada saglikta söz verdik. Napym almym mi adami eve :D 

tarafından
ahahahaha =D ++
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Kiz bu gelen ve gönderilen msjlarin rengini nasıl yaptın böyle :) 
(3,135 puan) tarafından
Rica ederim :)
(1,173 puan) tarafından
Ay beğenmedim be içim karardı :D bı an görünce hoş gelmişti gözüme :)
(3,135 puan) tarafından
Ben yaptım çok hoş :D
(1,173 puan) tarafından
Kapkara geldi bana ekran :D
tarafından
Wpyi güncelledim sonra ekranı karardım böyle daha güzel oldu
0 oy
(163,382 puan) tarafından

Enisteye bak beee kadinim diyo :unsure: benimkide en fazla sevdos der o kadar :ermm: 

tarafından
Kadınım der hayatım der bitanem der canımın içi der huzurum der
Biz ilk günden beri böyleyiz valla aşkım lafını kullanmayız birbirimize ismimizle seslenemeyiz asla o hayatta büşra gel diye söylemez başbaşa isek hayatım gel der kalabalık yerde isek mesaj atar aynı şekilde bende öyle
(163,382 puan) tarafından
Hicte kiskanmadim zaten hiiiiihhh
tarafından
Sevdossssssssssssuuuuuuuuuuummmmmmmmm
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Benim esimde oyle iki gundur yaklastirmior kndine uzak dur askim.dior hastanede calisiorum ne olur ne olmaz dior 
tarafından
Ben hayatta uzak durmam banane
(5,908 puan) tarafından
Dun opcem die tutturdum birakmadi inat etti ya agladim bende seni ozledim.falan dedim gel sarilalim bir kere baska yok dedi sarildim o kdr ay ne kdr zor birseymis kiymetini  bilemedimmmmm
tarafından
Ayyy ben biliyorum kocamın kıymetini bir kere onu kaybetme korkusu yaşadım bir daha asla yaşamak istemiyorum o yüzden her saniyemizin tadını çıkartıyorum yaa
(5,908 puan) tarafından
Tabiki bende biliorum kiymetini ama keske daha cok sarilip opseydim onu bak simdi iki yabanci gibi ayri ayri koltuklarda oturuoz
0 oy
tarafından

Hahah kız kocisim kadınım ne güzel siniz nedenese komigme giti hahaha  :D

tarafından
Teşekkür ederim 5 yıldır birlikteyiz hala değişmedi
0 oy
tarafından

:D kuzum her kelimeniz kocis kadinim :D

tarafından
Evet Biraz öyleyiz ☺️☺️
0 oy
tarafından
Haha ha :))) ALLAH korusun valla benimde aklim kalıyor esimde. Benimki de diyo haberle ti izlefikce naoak ilan karimizi dA mi opmiyek:))))))
tarafından
Yaaa işimiz çok zor vallaha yaa benimkide dün gece dedi bana bak karı koca aynı evde duramaz diye yasak gelmesin diye söyleniyordu
tarafından
:)))))) yazık yaaa:)
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Kocis kadinim kociş kadinim :))))
0 oy
(1,909 puan) tarafından
yeni mi evlisiniz siz :D benimki de opturmuyo gel opcem diyorum host diyo :D böyle daha çekici geliyo gözüme :D
tarafından
3 yıllık evliyiz 5 yıldır da beraberiz
(1,909 puan) tarafından
bizde 4 yıllık bı yıl da öncesi ama ilk bı yıldan sonra bu konuşmalar azaldı çocukla beraber şimdi sende görünce komik geldi :D
0 oy
(2,160 puan) tarafından

Canım virüs eşinde varsa illaki sana da geçer. Eve geldiğinde sana hiç değmese bile atıyorum evde bir kere öksürdü oraya sıçrayan damlacıklardaki virüs 3 ila 5 güne kadar yaşayabiliyormuş sen hiç elini kolunu değmiycekmisin oralara yani okadar kolay bulaşan bişey ki:(

0 oy
(2,575 puan) tarafından
Daha bikere kadınım demedi vay ben ölem:D benimkide diyor dilek çocuğumu bikere görüp ölsem bari diyor ay aglicaktim sinirden

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,409 soru

24,085,504 cevap

331,450 kullanıcı

...