0 oy
608 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,109 puan) tarafından
Kizlar burda bi kac kisiden duydm dogumdan sonra 10 gun hastanede kaliomussunz virusten dolayi yogun bakima bebegi aliolar falan diye oyle bise yok milletin uydurmasi dediler haberiniz olsun korkmayin smdi doktordan geldim bugunde dogurmadim ☺️☺️☺️ 39+2

6 Cevaplar

0 oy
(16,787 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sağlam olanı ne diye tutsunlar hastanede görümcem sezaryen doğum yaptı 2 gün  sora çıktı 
(2,109 puan) tarafından
Dun burda arkadas vardi o dedi 10 gun bebegi aliolar yogun bakima sut sagip oraya goturuyonz size bile gostermiolar die doktora sordum yok oyle bse dedi
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından

Oyle bırsey yok canım benım kim dıyır :)duj arkadasım Sezeryan ile dogum yaptı bir kaldı kalmadı kagıt imzalayıp cıktı lar doktor kalmayın demis eve gondermıs  hastahane de kalma gıbı durum yok riske atmıyorlar anne yı bebegı 

(2,109 puan) tarafından
Valla ne biliyim dun masallah diye arkadas yazmisti 10 gun kalcakmis eskisehirde hastanede doktoru demis bol bol bez sut saklama poseti getir die  bende sasrdm sordm doktor gulerek yok oyle bse dedi
(77 puan) tarafından
Bebekte rahatsızlık var mı canım benim normalde tutuyorlar hastahanede vırus de var sorun olmadıkca tutmazlar goze almazlar riski   dun cıktı arkadasım kagıt imzalayıp
(2,109 puan) tarafından
Valla bende anlamadim sagliklida olsa durcak dedi arkadas dunki safak kac paylasimima bak masallah isimli kisinin yorumuna
0 oy
tarafından

Ben artık doğurmak istiyorum ya gerçekten yatamiyrm yuruyemiyrm :(

(2,109 puan) tarafından
Kiz hele sen bi otur yerinde benim safak 4 once bi ben dogurim☺️
tarafından
Hadi hayırlısı ile dogur sonrada ben dogurayim ☺
(2,109 puan) tarafından
Kizima soyledim gelcek hemen teyzesi ☺️
tarafından
Hadi inşallah sağlıcakla al kucağına ❤❤❤
(2,109 puan) tarafından
Amin insallah cumlemiz saglicakla kucagmza alalm insallah☺️
0 oy
tarafından

Bu gunde yirttin desene :D

(2,109 puan) tarafından
Anam bi an once gelsin ya ☺️☺️
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Evet ben dedim canim venim doktorum demisti bana pazartesi bende gidiyorum yastaneye 39+0bakalim gelicekmi gelmicekmi bilmiyorum
(2,109 puan) tarafından
Aman kiz bosver   napcam ben inegoldeym isime yaramioki eskisehirde arkadas var ☺️
(2,765 puan) tarafından
Aman neyse bosver benim de piskoloji bozulmusda kusura bakma bebekde gelmiyor zaten iyice stres yaptim o yuzden her duyduguma inaniyorum belki yanlisdir duyduklarim
(2,109 puan) tarafından
Valla ben 1 2 kisiden daha duydm doktora sordm guldu yok oyle bse dedi asil virus var die erkenden cikarirlar
(2,765 puan) tarafından
Insallah oylexir ben orda kalcak die korkumdan dogurmak istemiyorum eve gondermelerini istiyorum insallah ben dogurana kadar daha fazla artmaz vaka sayisi
(2,109 puan) tarafından
Amin aminnn ama insanlarmz disari ciktikca riski arttiriyolar maske aldm ben taktm ama esim takmadi takmam ben dedi onun gbi dusunenler yuzunden artiyo bu sayi
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Bende doğurmak istiyorum ama gelmiyor ya virüs daha fazla yayılmadan sağlıkla kazasız belasız doğurmak herkese nasip olur bizlere de inşallah gün gittikçe daha çok korkuyorum 
(2,109 puan) tarafından
Amin aminnn  safak kac ☺️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 761 göst.
6 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _ebrulii888_ (872 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 222 göst.
+1 oy
5 cevap 374 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 460 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,814 soru

24,116,465 cevap

333,244 kullanıcı

...