0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (3,676 puan) tarafından

image

image

kizlar sabah baktim baya yorum var allah razi olsun ilgilenmişsiniz yalniz sanirim ben biraz eksik anlatmışım.

Surekli ışık ışık diye bahsetmişim o aslinda bi lazer hani bilirsiniz çocukken oynardik bisuru başlıkları olan.

Perdeler de bu sekilde mutfaktaki varla yok arasinda cunku kaynanam kapali camda duramıyormuş daha düne kadar bu kucuk perde de yoktu tamamen boştu ben dedim boyle olmaz en azından kucuk bisey aldım.

Diğeri de yatak odasinin yani benim odamin perdesi bilmiyorum içeriyi gosteriyor mu ama lazer ışığı perdeden geçiyor o sekilde gördüm onu.

Mutfak camından gorebileceginiz şekilde şu karşıki binadan geliyor en üst kattaki evden, en üst olduğundan zannedersem rahatklikla evi gözetliyor tabi cocuk değilse 

Ki inşallah çocuktur.

Yine karşı tarafta yasayan suriyeliler var ben onlardan şüphe ettim ama degillermis allah affetsin :D

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynan gece nasl yatıyor gün isigndami
(3,676 puan) tarafından
Hahah perdesi ince onun baya
-Reklam-
0 oy
tarafından
O perdeyse bizim evdekiler ne ki :D 
(3,676 puan) tarafından
Hahah kiz napim kadin istemiyo karanlık oluyormus
tarafından
Gunduz açsın madem bende bazen karanlık olduğu zaman açıyorum öyle mutfağı felan
0 oy
(8,243 puan) tarafından
Benim eşim aşırı kızar perde çekik olmayınca . Tulunu ayrı gunesligini ayrı çektirir oda boş olsa bile elin adamı benim evimi neden görsün der . Kaynanan da bir tuhafmis
(3,676 puan) tarafından
Aksam konusu cam ben şu mutfaga perde alicam
0 oy
tarafından
Ahahhahahahw perde mi kız o
(3,676 puan) tarafından
Perde işte karıştırma  hahah :D
0 oy
(3,999 puan) tarafından
guneslik yok mu , boyle gozukmeme imkaniniz yok 
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Mutfaga stor yaptir gunduz seffaf olan kismini ayarla aksam siyah olan kismini benmki oyle ama esim hayatta brakmaz lamba acikken o stor seffaf olan yerde kalsin direk ben unutursam o ceker
(3,676 puan) tarafından
El aticam artik kimin aklina gelir ki biri evine bakıyor almanyadayiz ya böyle seyler beklemiyordum
(2,109 puan) tarafından
O kesin cocuktur adam seni lazer isigiyla nasl gorsun ama yani lamban acik o minnacik perdeyle rahatlkla goreblr kaynanan sanki mutfaktami oturuyo kiz yemek orda yiyosanz o yerken azcik alttan acin isik olur ynede ama yani baskalari nie evin icini gorsun ben yeri gelio sortla geziyom kapaliyim esim o oerdeyi acik gorse beni rezil eder ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Kız ben mutfak perdeni cama yapıştırma zannettim bence oraya tam kapatan perde al canım boşver k.validenj
(3,676 puan) tarafından
Akşam soylicem daha haberi yok olanlardan
0 oy
(764 puan) tarafından
Benim tül perde takıntım var hayatta duramam bu şekilde. Mutfağı kaynanann öyle istiyor ama yatak odan senin tercihin ise sende pek umursamıyorsun galiba eğer akşamları da bu şekildeyse. 
0 oy
(887 puan) tarafından
Cnm yanlis anlamafa benim karsimdada olsa evin ve aksam isik yaninca benim bile bakasim gelir :D cunku mutfaktamamen meydanda yatak odasindaki bildigimiz tul yami hersey ayan beyan gorulur .kaynanan sevmiyo olabilir kendi evine takmasin .sen beyaz guneslikler al tak hava kararincada cek boyle herseyiniz meydanda olur
(887 puan) tarafından
Ozelliklede yatak odana o tul biseyi korumaz iceri ayan beyan gorunur gece siz uyutken millet isik tutsa ****** olursunuz kızzzzzzzz konustua beni :D
tarafından
Aynen yani eher birisi bakiyosa bile suçlamamak lazım bende bakarım benim de karşı konsum hep perdesi acıktır buzdolabı tam camın karsisinda annem bize gelince bakar bak bak buzdolabı maşallah dolu diye eğlenir sakasina herkesin her türlü dikkatini çeker ve lazer tutan da eminim çocuktur çünkü yetişkin biri olsa lazer tutmak yerine dikizlemeye devam eder benim bi cm açık olsa eşim kıyametleri koparır valla  :d
(887 puan) tarafından
Aynen canim ben kapaliyim evde surekli acik giyiniyorum falzasiyla esim doğrar beni var yabi perde acik olsun lambayi acim :D aile mahremiyetinede aykiri bi durum insallah kaynnasi da o huyunda diretmezde perde alirlar ozellikle yatak pdasi o perdeyle cok sıkınti
0 oy
(12,521 puan) tarafından

O perde mi nerde perde :D

0 oy
tarafından
Benim eşimin en nefret ettiği şey perdenin açık olması geceleri o perde ne olursa olsun kapalı olacak ben evime öyle bir perde alırsam adam öldürür beni bee 
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Hahahaa kiz o nasi perde 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 696 göst.
5 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
11 cevap 204 göst.
0 oy