0 oy
1,293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (419 puan) tarafından
Selamünaleyküm kızlar hayırlı akşamlar. 38+3 haftalığım  Uygulamaya göre 11 gün var. Ama paşamız ne zaman isterse tabi belli değil. Malum virüs yüzünden doğumda sadece 1 kişi kalabiliyormuş yanımızda eşim ben sizi bırakmam ben kalırım diyor. Bende o kalsın istiyorum ama bi yandan da acaba ablamlar dan biri mi kalsa diye de düşünüyorum tecrübe bakımından. 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kız kardeşimle kaldık ikimiz de tecrübesizdik ama sıkıntı olmadı bence eşin kalabilir ben devlette yaptım erkek refakatçi olmıyodu o yüzden kardeşim kaldı 
(419 puan) tarafından
Eşim de diyor ben sana bakarım sen bebişe eğer bakamazsam dedim yeğenler baktım oğluma da bakarım diyor. Özel hastane hemşireler ilgilenir zaten ya
tarafından
Kız zaten ilk gün bebeğin bakılacak bişeyi olmuyo uyuyo sadece iki saatte bir emzirmen lazım bol bol. Ama senin yardıma ihtiyacın çok olur yatarken kalkarken tuvalete giderken falan
(419 puan) tarafından
En iyisi eşim karar verdim inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence Esin kalsn canm bnm 
(419 puan) tarafından
Sordum yapabilir misin diye tabi yaparım benimle rahat edersin diyo ki haklı da
tarafından
Yani en iyisi Esin ben de olsaydm eşim dersim her konuda rahat olurdum
0 oy
(414 puan) tarafından
Bir kadını seçmen daha doğru olacaktır zaten ağrın olacak o bebegi emzirirken yardım edecek altını değiştirecek bence eşin bunları yapamaz deneyimli birini al
(419 puan) tarafından
O konularda eşime daha çok güvenirim ve rahat ederim
(414 puan) tarafından
Siz bilirsiniz o zaman
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Bebekle seninle ilgilenmez eşin altını kim alıcak ablan kalsın lavaboda da yardımcı olur ihtiyaç oluyor canım 
(419 puan) tarafından
Özel ya hemşireler de yardım eder oda bana bakar o konuda eşim ile daha rahat ederim
(13,672 puan) tarafından
Hemşire senin bebeğinin altını değiştirmez arada bi gelip ateşini tansiyonunu ağrın olup olmadığını bir de pedindeki kan miktarına bakıp gider bu kadar Bi de emzirmede yardımcı olur ama daha fazlasını bekleme bende özel de doğum yaptım biliyorum
0 oy
(864 puan) tarafından
Annem yanimdaydi iykide annem ertesi gün kaynanm geldi yani sabah tan rahat bile olamadm yanında 
(419 puan) tarafından
Annem de kayınvalidem de yaşlı kalamazlar zaten ablam bebek için evet ama diğer konularda eşim ile daha rahat ederim
(864 puan) tarafından
O zamn en iyisi eşin cnm allah kolaylık versin inşallah
(419 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun
(864 puan) tarafından
Amin cümlemizden inşallah
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Benim esim kaldı iyi ki de o kalms sezeryanlıydım bebegımızle ilk gecemiz birlikte gectı ben ilk gece dıkıslerımın hasasıyetınden pek kalkamadım esim altını aldı giydirdi gecenin körü bu tecrubesız babanın uzerıne oglusum altını alınırken işedi de işedi esımın cebellesmesıyle ben kendımı tıtamyrm gulmekten her gulmemde dikişlerim korkunc acıyo gozumden hem gulmekten hem acıdan yas geldi kendimi susturamıydm en sonunda gozlerımı kapttm o komedi hallerini girmeyeyim diye :)) 
(419 puan) tarafından
Güzel Bi anı olmuş ya. Her bakımdan el daha iyi bide dediğin gibi ilk geceyi hep beraber geçirmek daha güzel olur

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 283 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (393 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 574 göst.
0 oy
41 cevap 2,015 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,469,542 soru