0 oy
542 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar bilen bilir eşimle sıkıntılarım var hep.ben alttan alır affederdim dün estim gurledim artık bana kendimi erkek gibi hissettiren tek insansin dedim ve devam ettim.......sonundada artik git gelme su eve dedim senin yüzünü görmek istemiyorum dedim bunlar ilk defa benim dilimden değil kalbimden çıktı .....

Dun bodrum katta bir yatak var orada yattı galiba 

Ayrı gibiyiz sanki zaten sabah 6 akşam 10 a kadar çalışıyor girip whatsapp durumlarima bakıyor dün gece 3 te muslum gurses şarkısı atmış whatsaptan

Kizlar demek istediğim insanın bir yere kadar Sabri taşıyormuş gerçektende istemiyormuş önceden kavga ederdik arardim hadi gel otururken yanına sokulurdum üstelik te hatalı oyken

Ama artık kendime saygimi kazanmış gibi hissediyorum kendimi tutabiliyorum nereye kadar böyle gidecek bizim evliligimiz bilmiyorum 

YAZACAK COK SEY VAR AMA .......

6 Cevaplar

0 oy
(2,718 puan) tarafından
Sabir bi bi yerden  sonra ya sessizlige birakiyo insani ya delilige vurduruyo yada hissizlestiriyo bn cogu zaman hissiz v sessizim kalbimin kirildiginda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim aydinliga cikarsin insallah 
0 oy
tarafından
Bir süre sonra insanın sabrı gerçekten tükeniyor canım yüz verme birkaç gün daha Bu sefer o pişman olup sana gelsin sakın Sen Gitme paylaştığı durumlara falan da bakma umrunda değilmiş gibi yap
tarafından
Artık umurunda değil napim usandim
tarafından
Böyle durumlarda en iyisi araya biraz mesafe koymak oluyor şu virüs olayları olmasa birkaç gün ailenin yanına falan git derdim ama
tarafından
Ailemle kusuz cnm
0 oy
tarafından
bemde oyleydim insan zamanla ofreniyor aetik ben onceden esim haklida olsa etrafinda fir donwrdim sirfyataga kus girmeyelim diye sokulurdum yanina ama artik eskisi gibi degilim kendimi tutabuliyorum ....
tarafından
Peki ya o artık değişimi tepkinden sonra
tarafından
oda farkediyor artikk
tarafından
tepkilerim bu bi iki.aydir arrik eskisi gibindegilim ona karsi .
iki.gece once kotu lqflar soyledi psot actim bu yuzden hatta bakabikirsim
bu iki gecedir tavirliyim ona karsi . normalde olsa o komik surat yapar mesela.beni guldurmeye calisir di falan .....o da bu aralar cok.yogun yzunu gordugum yok zatenn
0 oy
tarafından

Aslinda senin ailenle konusmadigini bildigi icin öyle rahat davraniyo nasilsa gidemez diye düşünüyo :ermm: Allah islah etsin bile bile eziyet ediyo

0 oy
(476 puan) tarafından
Bnm durumumda sen gbi cnm 35 haftalik hamileyim ailesini  dolduruşlariyla bana demedigi kalmadi daha bana sahip cikamiyosun senden koca olmaz pismanim senle evlendime dedim ve sonuc 4 gundur konusmuyoruz hicbir sekilde evlendikten sonra cok ama cok deisti  

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 805 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,468,713 soru

24,062,778 cevap

330,241 kullanıcı

...