0 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım artık çok debeleniyor ve gece sürekli üstünğ açıyor. Uyku tulumu giydirmeye kadar verdim. Uyku tulumunı giydirince üstüne bir şey örtmem gerekir mi?

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

image

bu etiket kolsuz olan tuluma ait

image

Kollu olanda bi etiket yok sadece 3 yaş yazıyo

Kızım 8 buçuk aylık ama idareten giydircem

(1,555 puan) tarafından
İkiside ince duruyor ama sen uzerini ort sirtina doğru cok cullamadan.
tarafından
Evet canım ince biraz
Tamam çok teşekkür ederim ❤
(1,555 puan) tarafından
Buyuk ihtimal 1,5 tog canim. Rica ederim canim ❤️
tarafından
Sağol canım ☺❤
(1,555 puan) tarafından
❤️❤️☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Mutlaka ört oğlum ortmedigim için hasta olmuştu gece bi uyanmıştım ki kulakları buz gibi olmuş hemen örtmüştüm bi de ekim ayıydı çok soğuk değildi 
(1,555 puan) tarafından
Aynisi bizimde başımıza geldi. Sirti buz gibiydi. Cok cullamadan beline kadar hatta az daha yukari dogru bir battaniye ortmek lazimm
0 oy
tarafından
Normalde yok diyorlar ama Bnim iç m rhat etmiyor canım ince bir battaniye de örtğyorum hafif oluyr ama 
tarafından
Aynen benim içimde rahat etmiyor canım ince bi şekilde battaniye örtsem olur heralde
tarafından
Ört cnm bn öyle üste sadece  tulum giydirip üstü çık yatıramam yatamam yani bir kere yapayım deidm sadece 20 dk dayandım düşün bide üstü açık diye kendi üstümü de örtmedim analık :D
tarafından
İnsan öyle oluyor ya :D
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bazı tulumlar kalın oluyo bazıları ince oluyo canım ben kızıma kalın almıstım örtüyordum açınca çok üstelemiyordum ama inceyse tulum örtmek gerekir bence 
tarafından
Battaniye yeterli olur değil mi canım
(12,521 puan) tarafından
Olur canım ❤️
tarafından
Sağol canım ❤❤
(12,521 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️❤️☺️
0 oy
tarafından
Ince bisey ört ya benim için rahat etmez:D
tarafından
Aynen ya bende örteyim diyorum :D
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Kac tog sendeki uyku tulumu. Bizdeki 1,5 tog uzerini ortmek gerekiyor. Cok sicaksa oda bisey ortmuyorum ozaman mesela 22.5   dereceyse bisey ortmuyorum.
tarafından
Bana birinden geldi kullanılmış bir tulum. Onu nereden anlarım ki?
(1,555 puan) tarafından
Etiketinde yaziyor genelde. Yazmıyorsa da markasini biliyorsan netten yaz bak bilgilerine .
tarafından
Tamam canım sağol ❤
tarafından
Canım bakar mısın üst tarafa yorumda attım resimleri
(1,555 puan) tarafından
Tamam canim bakıyorum
0 oy
(1,063 puan) tarafından

Yok canm gerek yok ortmuyorsun. Benim kizimda dogdundan beri oyle halada ayni uyanincada yatakta oynar alir ustune orttugum seyi atar buyuzden uyku tulumu aldim 7.5 aylik 4 aydir kullaniyorum okadar rahat ediyorumki anlatamam o da misil misil yatiyor rahat edersin sende 

Not: kalın tulum al 
tarafından
Canım iki tane tulum var bende ikiside kullanımış birinden geldi onu kullanıcam
0 oy
(3,999 puan) tarafından
ben ortmuyorum . 10 aylik olacak simdiye kadar uyurken hic ortmedim . cok hareketli yatiyor . ortu bogazina takilacak diye korkuyorun . zibin ustune uyku tulumu giydiriyorum .
tarafından
Hep yorgan örttüm kış boyu artık onuda tepikleyerek üstünden atıyor
0 oy
tarafından
Uyku tulumu mevsim olarak uygun degilki canim alicaksin simdi seneye olmayacak zeynep suan 4 aylik ben eylul icin 1 bucuk 2 yaş aldim lcwaikinin internet sitesinden
tarafından
Canım almayacağım birisi kullanılmış vermişti bana onu giydireceğim. Burda havalar soğuk kar yağdı benim kız gece sürekli üstünü açıyor bi de
tarafından
Elinde hazir varsa kullan tabi ben alacaksan diye soyledim. Benimkide 4 aylk kundak yapiyorum aslinda hic istemiyor Tokatta da kar var her yer bembeyaz ❤
tarafından
Yok canım almam artık geçti ☺ elimdekiler de büyük zaten 2 ve 3 yaş tulumu. ☺☺ şimdi 8 buçuk aylık ama olsun giydircem :D çok teşekkür ederim ❤ bende nevşehirdeyim
tarafından
Hep gelmek istemisimdir insallah nasip olir
tarafından
İnşallah canım nasip olur birgün

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 193 göst.
4 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Anti-depresan-_- (1,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
8 cevap 210 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,799 cevap

331,128 kullanıcı