Kızlar iyi akşamlar lütfen yargilamayin çok sinirlerim bozuk.. annemle babamla alakalı 5 gündür bizdeler artık sınır krizi geçiricem sinirlendikçe ağrılarım artıyor agrım var diye geldiler sozde yardımcı olmaya ama yardımcı olmak bi yana birazdaha böyle devam ederse ben doğuracam sinirden ! Ben halılarımı falan yıkamaya verdim daha önceden temizligimi eşimle yaptım gelip de yardim etmedi bugünde halılarım geldi ben sermek istemiyorum daha çünkü evde tv yok yeni tv aldık o gelecek duvara monte edilecek heryer toz olacak yine.. ama anlatamıyorum serdiler halıları bide diyorlar ki hamile ya son günleri ya psikolojisi bozuldu çok sınırlı diye hakkında konuşuyorlar.. Ya hadi bunu geçtim bi kardeşim var gezdiği yerde yiyecek yiyo daha hiç oturmadigim salona koltuklarimin üzerine kurabiye ezmiş toplayacaklari yerde kusura bakmayın scıyorlar resmen babam desen geliyo hastayım yok ayağım yok kolum ağrıyo ölecem diyip duruyo benim belim kopuyor şuan evlerinden küçük ekran tv getirdiler tv izliyorlar neymiş filmleri varmış biri kanepede yatiyo diyeri yerde biri koltuğun en üstünde ayak ayak üstüne atmış oturuyo çıldırıcam ya eşim ne dese kötü oluyo zaten gözlerinde adam el bebek gul bebek bakiyo bana gerçekten artık istemiyorum ya bebek doğunca napicam hiç bilmiyorum .. linclemeyin ! Herkes kendi çektiğini kendi bilir içimi boşaltmak için yazdim
Valla benim annem gelip kalsa keşke yaahiçbir is yapmasin ama gelsin
okurken ben daraldim bizimde tam tersi ya ayni mahallede sayılırız babam hiç gelmez annemde elayi ozledigi icin geliyo ben gitmezsem. Allah sabır versin canim insanin kendi ailesidenolsa evlenince el oluyorsun
1,493,207 soru
24,398,155 cevap
349,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın