0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde (1,754 puan) tarafından

Kizlar oncelikle kofteyi deduginiz gibi firina atdim azcikda salcayla sos cok guzel oldu esim kardesim bayildi cok cok sagolun bugun biz azerilerin en onemli bayrami novruz bayrami siz ne kadar bilmesenizde ruzi dolu bereketli bi bayram olsun insallah baya yoruldum  buda sofram<3

XiaoYing_Video_1584461827427.mp4 (3,8 MB)  

7 Cevaplar

+1 oy
(8,278 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
O çimen yeniyor mu kız?
(1,754 puan) tarafından
Ay hacerrrr allah guldursun seni hahahahhaha djdjdjsjdj kiz cimen yenirmj
(8,278 puan) tarafından
Ahaha ne bilem belki içinde bir şekil sukul vardır yenecek şekle sokmussunuzdur :) :)
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Bizimde nevruz bayramı var canım nasıl bilmeyiz bizde 21 Martta kutlarız 
(1,754 puan) tarafından
Gercektenmi kiz ben bilmiyodum yaa bizdede bi sonraki 21mart boyle sofra kurub kutlicaz bu son toprak carsanbasi hep kutlanir
(779 puan) tarafından
Bizimde 21 mart canım ;)
(1,754 puan) tarafından
Leylosummm seninde mizgininde bayramin kutlarim evinizden ruzi bereket mutluluk eksik olmasin ♥️♥️
(779 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ediyorum ❤️❤️ rabbim sizinde bereketinizi artırsın sağlığınız daim olsun inşallah ❤️❤️
0 oy
tarafından
Çox sağol canım seninde bayramın mübarek ☺❤

Sofranda cox gözeldi köhne illerimi ağlıma saldın 
(1,754 puan) tarafından
Sagol lemosumm dogdun sen??? Siz qryd etmirsiz bee
tarafından
Qız men türkiyede evliyem bunlar qeyd etmir ona göre. Yox canm doğurmadm yarn hekime gedecem baxaq normal doğum ede bilecem mi virusda almış basını grtmiş doğurdaydm bir an önce yaxsı olardı
(1,754 puan) tarafından
Heee insallah sag salamt dunyaya getirersen ureyim♥️
tarafından
Sağol canm darısı senin başına İnşallah bu il ana olacagının müjdesini verersen ❤
(1,754 puan) tarafından
Insallah ureyim cox sagol
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Biz de Nevruz Bayramı şenlikle kutlanır lastik yakıp üstünden falan atlarlar yemek olayı olmaz yani Sofran çok güzel bereketli olsun lakin şu kırmızı kurdeleli yeşil şey nedir Onu anlayamadım merak ettim
(1,754 puan) tarafından
Bizdede oyle uzerinden atlariz canim o bugdayla ekildi ismi semeni tabiki ben satin hazr aldim annemler filan hep ekerler  ismi semeni iste bolluk bereket yasillik remzidir
(1,754 puan) tarafından
Yok canim bizde hic bi zaman sofrasiz yemeksiz kutlanmaz 17si bide 21mart kutlariz 21de plov en meshur yemek biser
(2,890 puan) tarafından
Nevruz pilavını Burada da yapan var duymuştum o buğday şeysi çok hoşuma gitti
(1,754 puan) tarafından
Biz dun aldik marketden  ben su dokmeyi sulamayi unutmusum biraz soldu yoksa yemyesil cok hos guzel:)
0 oy
tarafından

Cox gozeldi. Ellerine sağlik. Xoş gunlerde acasiz hemise bele gozel sufreleri canim. Azerbaycanim ucun darixiramm :'(

(1,754 puan) tarafından
Cox sagol ureyim bugun mene deyilen tek tebrikler  insallag gelen il ovladin olar onla beraber sufreinizin basinda durub bayram kecirersen deyiler menimde ozume arzum kimi senede arzum insallah gelen il ovladin olar dunyay geler qeyd edersen sizinde evinizden ruzi bereket xosbextclik eksik olmasin♥️
tarafından
Aminnn baci senin o gozel diline qurbannn. Bal yagir agzinnan. Coooox sagol baci. Inan ozumunkulerle yaziwanda ele bilirem bacimla yaziwiramm. Cox sagol canim. InsAllah gelen il bizde bura yazariq usagimiz yatmir yuxusuzuq deyee insAllahh ❤❤❤❤
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Eline saglik nerminim afiyet olsun sanaaa ❣❤❣❤❣❤
(1,754 puan) tarafından
Cok sagol sevdosummm♥️♥️
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım herşey çok güzel görünüyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 455 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu