0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Afyonlularin elbisesiyle urfalilarin elbisesi sankim birbirine benziyor varmi boyle yoresel kiyafetleriniz

image

image

image

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Varda cnm foto yok maşallah size 
(2,765 puan) tarafından
Himm anladim canim sen nerelisin
tarafından
Konya cnm
(2,765 puan) tarafından
Himm biz eskiden afyondan kocaman bi otobuse dolup bu kiyafetlerle konyaya gittik gelin almaya millet tuhaf tuhaf bakiyor hortlak gormus gibi ama onlarda salvar giyiyor bizimde icimizde salvar giyen vardi ama yaslilar cogunlugunda giyiyor gencler hep benim fotodaki anamla olan kiyafetim gibi giyiyor
tarafından
Biz Konya'nın köyünden cnm tabi şimdi yok şalvar giyiyoruz o kıyafetleri babannemiz
 Annelerimiz giymis
(2,765 puan) tarafından
Himm anladim canim afyonda dinar biraz geride kalkmis
-Reklam-
0 oy
(434 puan) tarafından

Var ama foto yok çok güzel :)

(434 puan) tarafından
Ne güzel kardeşin yanında ben tektim alışamadım araplara bi görümcem vardı oda benden bi kaç yaş küçüktü onla anlaşabiliyordum kayinvaliden turkce biliyor mu
(2,765 puan) tarafından
Yok en buyuk sorunda o oldu bana ilk baslar mesela bi gun sofrada oturuyorduk bana dediki ındıniy menfuf yani yaprak sarmasi ver demis ben bunu ındıniy menyuk anladim yani kötu bisey kadinlara denn bisey bi anda bi kavga ettik bir kac gun kus durduk sonra ben o kelimanin anlamini ogrenince gittim elini optum daha bunun gibi bir suru anlasmazliklar var
(2,765 puan) tarafından
Ama biraz sicak davraninca bence türklerden daha misafir perver davraniyorlar ama iste ben arapcayi tam olarak biliyorum suanda arkamdan bisey konusuldugunda anliyorum anlamiyormus numarasi yapiyorum bazi kadinlar var agza alinmicak hakaretleri gülerek soyluyor
(434 puan) tarafından
:) beraber yaşıyorsanız cabuk öğreniyor insan arapçayı ben çok şey öğrenmiştim ama istanbula taşınınca unuttum.iyi insanlar sadece kültürler farklı
(2,765 puan) tarafından
Aynen ben evlenmeden once esimi bile tanimadan once biraz merkim vardi yabanci dillere arapca kürtce bide zazaca ogrenmeye baslamistim sonra esimle tanistim zazacayi tamamen unuttum kurtce bi nasilsin iyiyim onu hatirliyorum simdi arapcada pek konusmuyorum sonra basimi agritiykrlar ama dedigin gibi iyi insanlar
0 oy
(776 puan) tarafından
Afyonun neresinden 
(2,765 puan) tarafından
Dinardan canim sendemi afyonlusun
(776 puan) tarafından
Bende şuhut tan
(2,765 puan) tarafından
Aramizda 15 dk yol var

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
+1 oy
0 cevap 32 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Canan can (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
20 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ikde03 (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,832 soru

24,064,741 cevap

330,300 kullanıcı

...