0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

image

23+6 olduk kızlarrr.70 kiloyla faln hamile kaldım şuan 73 kiloyum son 1 2 haftadır nefes darlığı.var astım için ilaç kullanıyorum ve zaman ilerledikçe korkuyorum ..gönlüm normal dogum yapmaktan yana ama yapamicam gibi.

Insalalh çok almam şimdiki aklım olsa zayıflar öyle hamile kalırdım ama hiç beklemediğim zmaanda sürpriz yaptı bebegim 

Insalalh sağlıkla doğar kucağıma almak nasip.olur.

Evimizin bitmesinede az kaldı bugün başlıyorum eşyalarımı toplamaya ..esimin ailesiyle altlı üstlü olcaz inşalalh sınır bozucu şeyler yaşamam. Genel olarak iyiler ama bizi hep yanlarında istiyolar .benim evim en üst kat teras var ve biliyorum ki yazın hep tepemde olcaklar.insalalh olmazlar ...eşimde diyo gel biz aşağı taşınalım teras katına onlar geçsin:) uzun zamandır kaynanama mesafeli duruyorum inşalalh bebek doğunca her şeye müdahale etmez yoksa kavgalı adrenalli günler bizi bekler ..

Eşime dedim doğumda sadece annemi istiyorum yanımda  tm dedi ama bilemiyorum o an ne olur ne biter

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kızzz 23 haftalık mısın :blink:

(926 puan) tarafından
Evet ama sanki 9aylik :D önceden de göbeğim var di
Kilo alınca Sadec E göbekten alıyorum maalesef:((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 33 haftalık oldum canım nerdeyse aynı karnımız ☺️ 
(926 puan) tarafından
:)) tipimi gören doğurcak sanar ama küçüğüz daha
Oncedende göbekten kilo sorunum vardı buda eklendi iyice şişti
0 oy
(1,690 puan) tarafından

Boşver canım ben de kilolu hamile kaldım boyum uzun olduğundan göstermiyodum da şimdi artık son haftalara yaklaştıkça yavaş yavaş göstermye başladım :D ama takmıyorum bebek olsun diyet spor çocuk emzirme derken veririz. Ev mevzusuna da bi şey diyemem. Hiç olmazsa günde bi defa başına mutlaka ekşicekler ona yapabileceğin bir şey yok gülü seven dikenine katlanır :P

(926 puan) tarafından
Ben bide kısa boyluyum.daha beter oluyo :D
8nsalalah doğumdan sonra fit olurum :))
(1,690 puan) tarafından
Olursun kız hatta doğumu fırsat bil tut boğazını emzirmenin verdiği kolaylıkla zayıfla valla :)
(926 puan) tarafından
Aminnn inşallah :D bide doğumdan sonra nasip.oluesa korse takicam
0 oy
(5,908 puan) tarafından

3 kilo.aldigina emin misin ben 29 haftaligim gobegim bunun yarisi :O

(926 puan) tarafından
2017de falan insulin direnci çıkmıştı 1 2 yıldır yoktu korkarım bu kilolarla tekrar cikcak:((
(5,908 puan) tarafından
Aman dikkat et sen erkenden onlemini al
(926 puan) tarafından
Dikkat etmeye çalışıyorum valla ..bi ara doktora gitsem iyi olur belki diyetisyene flan yönlendirir
(5,908 puan) tarafından
Benide yonlendirdi diyetisyene canimda dahiliye yonlendirdi ama benim.kadin dogumcu diyet listesi vermisti ona bakarak kendi yeme duzenimi olusturdum ben ne yememem gerektigini ne yapmam gerektigi cozdum
(926 puan) tarafından
Dahiliyeye gidicem bari ınsuline de baksın bi sıkıntı varsa hemen diyete başlarım en azından. Bilgi için sağol ❤
0 oy
(163,314 puan) tarafından

Doguma giderken seninkinin yarisi kadar anca vardi gobegim :angel:

(926 puan) tarafından
Ah keske benimde öyle olsaydı. Şişmanlığın zararları işte erken den davul oldu gobek
0 oy
(266 puan) tarafından
Eşine öyle demen yalnş cnm senin annen gelyosa onun anneside gelir
(926 puan) tarafından
Gelsin ama başımda annem.dursun kaynanamla rahat edemem.e biliyorum kaynanamda gelirse illa herşeye burnunu sokar yanımızda olur ben rahatsız olurum
0 oy
tarafından

Maasallah benim 28 olucam 2 gun sonra seninkinin yarisi kadsr sanirim .ve hep sismek istedim:'( kiskandim

(926 puan) tarafından
Kız inan şişmek istemezsin nefes alamıyorum zaten astım hastasiyim hayatım felç olmuş durumda 2 lokma bisey yesem davul.gibi oluyorum nefes alamıyorum daha yolu yarilwdim ilerde ne olcak bilmiyorum. Uzanamıyorum bile nefesim gidio oturarak vs uyuyorum
tarafından
Ya ama tam hamile gibisin ne guzel . Tadini çıkar  :))
(926 puan) tarafından
:))
Erkenden hamile görünümü kazandım sevineyim bri :)(
tarafından
Kesinlikle valla ben demesem hamile olduğumu anlayan cok az :/
0 oy
(632 puan) tarafından
MasAllah canım baya cikmis karnin.35 falan gorukuyor
(926 puan) tarafından
Valla ben bile böyle bakınca sanki doğuma yakın gibi görüyorum ama daha yolun yarisindayim. Kısa ve kilolu olmak hiç iyi değil :(( kendimi bildim bileli alınca göbekten alıyorum:
(632 puan) tarafından
Oyle çəki almamışsin canım.neden boyle gorukuyor
(926 puan) tarafından
Oncedende göbekten kilom var di. 70kilolayla hamile kaldım boyumda kısa ondan

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,564 soru

24,046,475 cevap

329,411 kullanıcı

...