0 oy
1,037 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Malum durumlardan dolayı bi kaç yakınımız iş yeri idari izin çocuklar evde falan eee sıkıldık sana gelelim muhabbetleri oluyor kimse bana gelmesin bende kimseye gitmiyorum süreç geçsin dedim? Öyle olmalı bence kimsenin hakkına girilmesin! 

10 Cevaplar

0 oy
(2,047 puan) tarafından
Aynen öyle millet gezmeye yer arıyo yemin ederım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Evden çıkma diye neden uyarılır millet hastalık kapmasınlar diye ne işleri varmış :ermm:

tarafından
Kafa var içi boş sonra amann gelmeyiz tamam gibi atarlar. Bolyozla vuracaö ağızlarına
0 oy
tarafından
Sağlık bakanlığı da gezin diye herseyi iptal etti sanki deseydin 
tarafından
Kusura bakmada cahilce konuyor sun hepimiz Allaha signizoruz tedbir bizden taktir Allahtan. Benim de  eşim evi tek gecindiryor borç var ev kira canımızdan öte değil bir ay aç kallm  gerkırse yüzüklerimi satrm  telfonmu satrm Bi yol bulurum yeterkı canımıza bişey olmasn tedbirini al
tarafından
Suan sen cahillik yapiyorsun tamm 1 ay satar yersin satacak birseyi olmayanlar napsin bence bu isi cok buyuttunuz

Rabbim herkeze gönlüne göre versin
tarafından
Bunları yapsan bir ay bile kalmaz virüs  devam et sen
tarafından
Yorum yapmayim bi insana 100 kere anlat anlamak ismeyince anlamaz 101 e gerek yok rabbim saglicakla mutlu yaşamayi nasip etsin
tarafından
Ölüm geldiyse herşey bahane diye virüse kafa atmaya çalışanlar yüzünden riske atamam kendimi eşim özel sektörde sabah 6da çıkıp akşam 9a kadar çalısıyor buarada tuzumun kuruluğu o yani.
0 oy
(764 puan) tarafından
Maalesef bana da yarın misafir gelcek zorla davet ettirdiler. Bi oturun evinizde ya 
0 oy
tarafından

Başlığı okuyunca cesurca hamile kalmam aklıma geldi:ermm:

Konuya gelince iyi yapmissin.

(4,034 puan) tarafından
Ahahaha benim de evlenmem aklıma geldi:D
tarafından
:D cahillik iste
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Dün bikaç sağlıkçı arkadaşın paylaşımını okumuştum. Hamile halinde sağlıkçı çalışıyor ve sana düşen evinde durmaksa görevini yap evinde otur diyordu. Bizim görevimiz şuan evimizde durmak. Bu süreci gezmelere kapı açarsak tedbirin bir anlamı kalmaz 
0 oy
tarafından
Sorma yaa her yer kaynıyor birileride gezme peşinde yaa
0 oy
(331 puan) tarafından
Is yerleri okullar  kapatıldı  tatil edilmedi ama olayin ciddiyetinin farkinda olmayanlar oooo tatiilll hadi eglenelim modunda. Allah akil fikir versin ne deyim 
0 oy
tarafından
İşin yoksa trip çek. Doğum yapalı 5.aya yaklaştı bebek hasta olcak aglıyo filan diye gezmedim benim gibi olanlar napsın bütün kış evde geçirdik biz sıkılmıyoz mu millet ne kadar rahat
0 oy
tarafından
Bende bu milleti anlamıyorum ya . Dün kaynanam gezme ayarlamış gidelim diyor eşime oda virüs felan çıkmayın diyorlar dedi onlarda kim var sanki virüs olmaz diyor 

İlgili sorular

+5 oy
24 cevap 489 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
0 oy
7 cevap 207 göst.
+1 oy
1 cevap 81 göst.

Kategoriler

1,473,179 soru

24,121,243 cevap