0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Acayip dişlerim ağrıyo ağrısı felaket bi şekilde başıma vuruyo ben ne yapmalıyım Allah aşkına yardımcı olun :(((((

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hamile mısın......

tarafından
Evet canım
tarafından
O zaman bilmiyorum canım
tarafından
Yinede sağol canım
tarafından
Rica ederim cnm Allah şifa versin
-Reklam-
0 oy
(383 puan) tarafından
Ilık tuzlu su ile gargara yap sonra zeytinin çekirdeğini çıkar tuzla ağrıyan dişinin oraya koy beklet ve yanağına buz koy ağrıyan dişinin oraya gelicek şekilde beklet 
tarafından
Canım o kadar berbat durumdayım ki butun dişlerim agrıyo resmen komple agzımdan Sökmem lazım heralde dişlerimi
0 oy
tarafından

Of benim felâket ağrıyor ya :'(

tarafından
Benimde hemde bütün dişlerim ağrıyo ve ağrısı başıma gözüme falan vuruyo
tarafından
Benim bir tane ağrıyor başımın sağ tarafını hissetmiyorum ağrıdan ne kötü diş ağrısı ya
tarafından
Aynen çok kötü ne uyku var ne yemek var mahvoldum
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Kaç aylıksın bebn 5 aylıkken kanal ve folgu yaptırdım
tarafından
19 haftalığım canım
(4,034 puan) tarafından
İlk üç ay ve son üö ay tehlikeli diye biliyorum ben dişçiye git bence bi baksın.  Benim dişimin filmini özel bi aletle çekmişti
tarafından
Önce Bı dogum doktoruma konusayımda ona gore kanal tedavi veya dolgu falan yaptırcam artık berbat Bı durumdayım resmen
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Hamilelikte de dış tedavisi olunuyor hu acıyı boşuna çekme derim.. hamileliğinde 1 kanal 1 dolgu yaptirmiatim
tarafından
Benim bütün dişlerim agrıyo ama onu napcam canım yada bitane in agrısı hepsine mı vuruyo
0 oy
(2,929 puan) tarafından
Kmseyi dinlemiceksin doktora gdeceksin ayni skinti bndede oldu gunlerce acisini cektim ac kaldim artik yemek yemedgimde bebegimde ac kaliyorsu dayanamadim doktora gttim bebege zarari olmayan ilaclar verdi kullandim gecti cok sukur bebegimede zarari olmadi cok sukur
tarafından
Banada antibiyotik verdi ama gecmedi Bı turlu canım bugun dogum doktoruma gidip sorucam belki onun verebileceği ılac vardır
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Sizi çok iyi anlıyorum . Hamilelikte benim de ağrımıştı. Ama çekim kanal vs yapılabiliyor yaptıkları narkozu değiştirerek.  Anlık rahatlama için sirke ile gargara baya etkili.  En kısa sürede geçer inş.  ağırınız 
tarafından
İnşallah tek isteğim o yoksa mahvolucam ıyıce

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 208 göst.
0 oy
2 cevap 219 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 484 göst.
27 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy