Kızlar çok kötü durumdayim eşimle kavga ettik telde baya tartistik ağzına geleni söyledi ne o...Kaldı ne anneme laf söylemesi ama çirkin laflar beni kaldiramiyormus ailemi aricakmis evden çık git dedi bende cikmicam git boşanma davasını aç dedim o zaman bugünden itibaren eve gelmiyorum dedi daha neler neler söyledi
Ne yapacam ben 34 haftalik hamileyim iki çocuk var ailem zaten boşanma taraftarı değil dayanacak bi kimsem yok
Ne olur dua edin bana herseyim kolaylıkla hallolsun bosanacaksamda Rabbim bana guc versin
Rabbim yardımcın olsun
Bak cnm ben bunu çok uyguladım ve her defasında imdadımada yetişti bugün bol bol ayetel kürsi oku ve kocanın ruhuna gönder Allahım kocamın kalbini bana yumuşat diye bol bol oku her seferinde arkasından o duayı et mucize gibi bana dua edersin inan samimiyetle söylüyorum Allah kocanın ağzını bağlayıp susturuyo kaç kez boşanma noktasına geldim hatta bir gün ben gelmeden valizin hazır olsun akşam iş çıkışı bırakıyorum ananın yanına dedi bol bol okudum üstüne gönderdim kalbi yumuşasın dedim durdum bak bugünde cuma şansın var yani akşam eve bi geldi kapıdan girince bana öyle bir baktıki aşk dolu bakışları vardı sımsıkı sarıldı gözlerime inanamadım hiç bir kelime dahi etmedi dene cnm Rabbimin hikmetinden sual olunmaz belki bugün o mübarek saate gelir duan şıp diye tutar Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah kalbi yumuşasın nefret yerine sevgiyle dolsun yüreği sana karşı
1,493,260 soru
24,398,837 cevap
349,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın