0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğimin ağzında pamukçuk çıktı. Doktor şurup ve karbonatla temizle dedi. Bugün yaptım ve kan aktı hep. Ne yapayım? Ne zamana kadar geçer?

5 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kıyamam yaa çok olduysa karbonatla temizlenince tahriş eder, canım memenin başına da sür bebeğin emerken iyi gelir iki gün de gececek inşallah benim de bebeğim 2 bucuk aylıkken oldu 3 defa kullandım 3. Güne gerek kalmadı
tarafından
Karbonatla temizlemesem artık olur mu.  Sadece şurubu kullansam. Bide siz hangi ilacı kullndnz
(2,075 puan) tarafından
Yok canım doktor yazdı damla şeklinde aldım ama kullanmadım, karbonat ilk sildiğin de tabaka yoğunsa tahriş ediyor canım yarın tekrar sil fazla bastırma, hafif bir şekilde iki defa yap diğer güne birşey kalmaz inşallah
tarafından
Günde dört defa dedi. Yaptım işte dün geceden yaptım. Bu sabahtan beride 3 defa yaptım. Son yaptğmda kanadı işte
(2,075 puan) tarafından
Çok yapma günde iki defa yap yeterli
tarafından
Yarın yapmim artık
-Reklam-
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Mikostatin oglumun pamukcugunu 3 gunde tamamen bitirdi diyebilirim cok az kaldi su anda cok faydasini gordum ve karbonatli suyla hic silmedim canim
tarafından
Bende silmiyim artık o kdar canı yandı ki. Onunla ben ağladım. Gece uyuyamadım o uyusa bile canı yanıyor diye
(2,100 puan) tarafından
Zor valla canim benim oglumda oyle bembeyazdi dogru duzgun mama yiyememeye basladi o ilavla kurtulduk sukur azaldi baya az kaldi
tarafından
İnşallah benimkide geçer
0 oy
tarafından
Pamukçuk temizlenmese nolur ki benim kızımda da beyaz olmuş ama temizleniyor pamukçuk mu o
tarafından
Bembeyaz altıda küf gibi oluyor. Temizlenmese ağrı huzursuzluk meme ememiyor uyuyamuyır
0 oy
tarafından

Canım kanamayana kadar geçmezki  kıyamam yaa nasıl ağlamıştır şimdi :'(

tarafından
Kanadıktan sonra geçer mi?
tarafından
Evet evet geçio benim annemi Bi kaç kişi çağırıodu temizlemesi için gidince öyle yapıodu bende sordum Bi kere bebeğim için karbonatla kazı dedi kanasa geçio dedi şükürki gerek kalmadı onu yapmama geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
tarafından
İnşallah benimkide yarına kadar kalmaz dün geceden beri yaptım 3 4 defa
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Karbonatı sulandırmadın mı canım karbonat mı yaktı acaba. 
tarafından
Sulandırdım canım 1 bardak suya 1 yemek kaşığı kadar attım
(7,931 puan) tarafından
Allah Allah kanatmaması lazım çok şaşırdım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,300 göst.
17 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde TolstoyunBİsikleti (1,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,917 cevap

336,556 kullanıcı

...