Kizlar saglik.ocagina gittim ilac yazdirmaya guya gec gittim kalabalikti yine doktorlar falan hep.maskeliydi ben tabi insanlardan nasil.uzak.duruorum korkudan kndi kdnime diorum sen nie maske almadin falan sonra iki markete gittim alisveris yaptim eve geldim telefonumu kolonyayla sildim ellerimi iki.defa yikadim tuzlu su yapip.agzima gargara yaptim.aldigim seylerin disini sicak suyla yikadim esime soyledim boyle boyle yaptim.die az pimpirikliydin ya tam oldu sana gelen virus pisman olup geri gider dior bide gulup gulup durdu aferin askima dior bir yandan da oyle dior abartiomuyum acaba ya napim.hamileyim bebegime birsey olur die korkuorum zaten vitamin degerlerim yukselmior bunyem cok zayif bana gore abartmiorum gereken onlemi aliorum ama ne bilim cok mu kafaya takmisim bide esim eve geldginde git elini yuzunu yika kolonya sur oyle gel op beni diorum hep
Sen direk kendini karantinaya al kız bu kadar korkma evet önlem al ama takıntı haline getirme virüs bulaşan değil eceli gelen gider unutma
Tabiki de abartmiyosun bence dogru bi tedbir ama ben yapiyo muyum ? No
Haklısın valla eşim eve geliyor hiçbir yere dokunmadan direk banyoya gidiyor duş alıp çıkıyor sirke içiyor
1,514,059 soru
24,691,916 cevap
368,380 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın