0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar az öncede post açtım kayınvalidem gitmiş ümreden gelen biriyle hastanede konuşmuş diye çıldırdım. Ben tedbirli oldukça onlar boşveriyor televizyon bangır bangır bağırıyor kişisel bakımınıza dikkat edin ellerini yıkayın falan diye ben iki gündür her yeri sirkeli suyla temizliyorum bütün yollukları herşeyi yıkadım ettim. Görümcemin kaynanamın hiç umrunda değiller benim yaptığım yeri 1 saat sonra rezil ediyorlae iki gündür 22 haftalık hamileyim belim koptu temizlik yapmaktan gelin görün af edersiniz evi b*k götürüyo birisi görse derki bunlar hoç mi temizlik yapmıyor. Ya anlamıyorum nasıl beceriyorlar bu kadar dağınık pis olmayı daha mutfak halısı yeni yaydım biri kahve dökmüş biri salça dökmüş yerlerde yumurta kabukları kafayı yiycem resmen

5 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Berabermi oturuyorsunuz canjm
tarafından
Evet canım beraber oturuyoruz sinirden delirmek üzereyim ya bir insan nasıl bu kadar pis nasıl bu kadar dağınık olabilir
(22,057 puan) tarafından
Arkasını toplama eşinle konuş boyle boyle de dayanamıyorum de imkanınız varsa ayrı eve cikinsana ne otryup kahrını çekiyon o kadinin
tarafından
Canım 7 aydır beraber oturuyoruz 1-2 ay daha oturup çıkıcaz ama yemin ederim arkalarını toplamaktan bıktım bazen diyorum banane onlar yapmıyor sen yapınca batırıyorlar temizle odanı ilgilenme ama korkuyorum da şu virüsten. Ya görümcem mantardan zehirlendi hastaneye gittiler acile gitmiş ümreden gelen virüs şüphesi olan insanla konuşmuş birde gülerek anlatıyo kalk dedim sıcak suyla duşa gir ay yok kalkmiyor zorla afedersin bir yerini yıkamaya üşeniyo kadın
(22,057 puan) tarafından
Iyy o nasıl kadınmış kadin demeye bin şahit ister
Ama aklın varsa ne yao ne et ayir evini ve arkasını toplama oturdugun odanı topla
tarafından
İğrenç kadınlar ya hani bir söz vardır evinden kabuklu ceviz yenilmez diye he aynen bunlar da öyle yemin ederim ben şu evde temizlik yapmasam bu evde olur bunlarin yüzünden olur bu virüs
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tövbe kız bunlar kadın değil mi bu nasıl pis olmak insan su damlasa yere çıldırır :angry: hiç sevmem öyle şeyleri

Birlik mi oturuyorsun sen 

tarafından
Ay canım bunlar çok değişik insanlar keyiflerine bakıyorlar hiçbirşey umurlarında değil ya 2 gündür temizlik yapmaktan belim ayrıldı sabah bir kalktım mutfak rezil olmuş daha dün akşam yaydım halısını çıldırdım resmen  evet canım beraber oturuyoruz
tarafından
Offf ne zor ya öyle ama sende kendini fazla yorma kuzum bazıları bilerek öyle yapıyor nasıl olsa o temizliyor diye biliyorum yani
Hamileyim yapamıyorum de hasta numarası yap kalksın yapsınlar kadınlığın doğasına aykırı pis olmak!
tarafından
Ay canım denedim acaba ben yapıyorum diye mi yapmıyorlar yok hiç bir gram umurlarında değil. Bunlar kadın değil bunların elinden kabuklu ceviz yenmez değişik insanlar ya bıktım artık eşime soylüyorum anlıyor beni tamam haklısın diyor ama bunlar böyle değiştiremezsin diyorlar
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Sana eziyet.. Sen de yapma b. K gotursun.. İnadına yapıyolarsa eger
tarafından
Canım hic umurlarında değil ki öyle bir denedim dedim yapmayım bakalım ben yapıyorum diye mi yapıyorlar acaba aman yok gram umurlarında değil banyoyo her gün hamile halimle çamaşır suyuyla yıkıyorum içeri giriyorum banya rezil olmuş belki diyceksiniz abartıyosunuz ama bende anlamıyorum nasıl beceriyolar
0 oy
tarafından
Amaaan burak gebersinler. Kendini eşini dizinfekte et. Viruslarda değil, kaynana ve gorumcenden canm 
tarafından
Aman onlar gebersin umrumda değil aynı evde oturuyoruz ben yapmasam onlar yapmıyor ya 7 aydır bir arada oturuyoruz bir kere görümcem şöyle bir temizlik yapmadı ben yapıncada amaan biz dağınıkız pis değiliz diyor boşver bırak diyor bıktım arkalarını toplamaktan
tarafından
Oyle diyosa sende yapma sonucta onslrin yapmasi senin dinlenmen lazim vallahi
tarafından
Canım ben yapmasam af edersin evi b*k götürür 2 gün yapmayım rahatsız oluyorum pislikten temizlik takıntılı biri falan da değilim biz kadınız hergün yapmamız gereken isler var süpürürsün silersin toz alrsın mutfak banyo yani yapmaya kalksan 2 saat sürmüyor ama bunlar aylarca yapmazlar ben yapmasam korkuyorum virüsten dısardan geliyorlar el yıkama huyları yok iğrenç insanlar ya
0 oy
(53,811 puan) tarafından
nasilsa arkalarino topluyosun diye sokak gibi kullaniyorlar evi
tarafından
Canım benden öncede böyleymişler ben yapıyorum diye değil hani pasaklı derler ya bunlar pasaklının da beteri ben yapmasam hiç umurlarında değil birde ben yapıyorum diye dalga geçiyorlar benimle
(53,811 puan) tarafından
Allah Allah nasil duruyorlar peki öyle ya

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 475 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 3434istnbl (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
28 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde _Melikeee_ (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 641 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tulinylmzz (128 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,491 soru

24,045,550 cevap

329,368 kullanıcı

...