0 oy
480 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (266 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Silemedim kizlar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oda haklı bi yandan ki yaşı ileri ve allerjik enfeksiyon hastaları çıkmasın diyolar 
(266 puan) tarafından
Erkekleri almyolar canm devlet
tarafından
Evimde zaten kuzum hastanede de tek kaldım ben
(266 puan) tarafından
Demekki rabbim yardim ediyor
tarafından
Ve ben sezeryan oldum gece yanimda evdede tek eşim vardı
(266 puan) tarafından
Eve gelince rahat ederim
-Reklam-
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Böyle şeyleri dert etme şuan öncelikli olan ley sağlık kaynaan kalsın boşver. Öbce bebek sağlıklı olsun da gerisi boş biraz çekersin kaynanayı olur biter. Anneni sıkıştırma sen doğumunu yap biraz da bişeyler belli olsun ondan sonra annenle bu durumu konuşursun.  Sen şimdi sadece bebeğe odaklan önemli olan onun sağlıklı doğması ve senin sağlıklı olman
(266 puan) tarafından
Haklisin canm rabbim kurtarsin hepimizi
(4,034 puan) tarafından
Benim yenge doğum yapacak annem de gitmek istemiyor hem başka yerde rahat edemiyor hem de durumlar malum. Bence kaynanaya şükret hiç olmazsa yanında bi nefes olacak
(266 puan) tarafından
Canm kaynanaminda niyeti yok kalmaya annen gelcekmi diye sorup duruyor
(4,034 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ben bebek için kaynanaya yakınlaşıyorum valla. Seneye bakacak diye yağlar ballar çekiyorum napalım öncelikli olanlar yavrularımız
(266 puan) tarafından
Ben saglikla dogurup evime geleymde bSka bisey istemyorum ama annem evden cikmiyorum dedi bana dün carsdYm diyodu sasrdm.ona
0 oy
tarafından

Allah c.c yardimciniz olsun ilk once hepimizin tabii ki. 

Bence kaynanam kalmasn istemiyorum demek yerine, insAllah saglikla bi dogum yapar bebegime kovuşarim da, kim benle kalir kalsin onemi yoktur demen daha guzel olur du. Tabii ki kim istemez ki annesi falan yaninda olsun. Ama kaynvaliden de eşinin annesi. Kotu amaçla yazmiyorum canm, sadece hamilesin canini sıkma, iyi düşun iyi olsun. InşAllah bizde bu virusu atlatariz risk olmadan <3
(266 puan) tarafından
Insallah canm ama insan uzun süre hayal kurup sonra bu vrus cikinca hersey engellendi
tarafından
Allah korusun canim bebegine saglikla kovuş. InşAllah risk biran once gecer de annende saglikla yanina gelir. Alerjik hastalar dişari cikmasin diyolar, annenide sen anla canm. Cunki hasta bi insanin neler cektigini yalniz kendisi bilir. Allah sifa versin , tum anneleri korusun ❤
(266 puan) tarafından
Rabbim guzel dualarini kabul etsin sanada en kisa surede bi evlat nasip etsin
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Kocan kalsın yanında neden kalmıyor devlette mi yapacaksın ? Allah yardımcın olsun canım annende haklı alınma bence 
(266 puan) tarafından
Evet devlet camm erkekleri almyolar
(8,298 puan) tarafından
O zaman kötüyms üzülme boşver bir günlük bir şey annenin canından kıymetli mi öyle düşün
0 oy
tarafından
Annen hasta ise o daha da riskli haklı yani kadın kronik hastalara daha çabuk bulaşıyormuş 1 gün kaynana ile idare et bişi olmaz belki gelir annen belli olmaz 
(266 puan) tarafından
Umarim bu vrus vakasi sona erer
tarafından
İnşallah canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,225 soru

24,122,028 cevap

333,528 kullanıcı

...