0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Yarabbi sen bana sabır ver dayanma gücü ver demekten yoruldum artık.kizlar 6 aylık bebeğimiz var evimiz kira.esim öyle böyle kendine dükkan açtı.para biriktirip hesaba yatırdık 12 bin tl falan.eşimin babası demiş 2 bin lazım.esimde vermiş hesap kartını  2 bin 3 bin derken 9 a yakın para cekmis eşimden habersiz .hesaba girdik 3 bin falan var şok olduk.aradi demiş yavaş yavaş veririm.dukkanin az borcu vardı 3 binle onu verdi eşim.kiramiz geldi kolumda bileklik yapmıştı annem bana onu bozdurdum mecbur.kizim mama yiyor öyle böyle alıyoruz.kayinvakidemlerin interneti borçtan kapanmış.oturuyorduk sofrada eşimin kardeşi dediki abim gelsinde öder.dedim abin ekmek almaya para bulduda.simdi bana bîtaraflarıni dönmüşler.ben kızıma mama parası bulamıyorum onlar yüzünden gene tavır yapan surat asan onlar.biktim artık sabretmekten.altli üstlü oturmaktan.kizimin rızkını hep yiyorlar

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum madem kira veriyorsun tasisana evini niye alt li ustlusun. 
(221 puan) tarafından
Eşim ilçelere gidiyor bazen canım o yüzden güvende olayım diye.böylede hep rizkimiz gidiyor
tarafından
Emin ol uzakta daha güvende olursun canim
(221 puan) tarafından
Ne bilim canım yoruldum artık 2 yıllık gelinim.esimle biriktirelim diye 2 yıldır ayni üst başlayım.ama ailesi bizim yerimize yiyorda iciyorda giyiyorda
tarafından
Valla kuzum biraksan hepsi aynı biz araba modeli yukseltiyoruz diye burnumuzdan getirdiler ve şehrin en uzak noktasına taşındık.kafamiz bi rahatladı milletin ayağı kesiliverdi. Tavsiye ederim kendi kendinize kalırsınız daha iyi olur. Ben 1.5 sene hizmetçi oldum yaranamadim
(221 puan) tarafından
Sonund öyle olacak galiba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne bicim insanlae ya abim gelir de oder. Abin oder se sen ne ise yariyon peki? Keske eşin bankadan kendi cekip verseydi. 2 3 bin yerine 9 bin ne yaa
(221 puan) tarafından
Abisi para basiyorya.oyle demisim diye suratlar tavırlar havada ucuyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
eşinin hatası o canım benim kayinpederim in aylık geliri esiminkinin iki katı evimize ne yapsak hemen gelip para istiyor eşimde bağırıyor yeter artık kıskanç olmayın bu kadar ben burda evime bişey alabilmak için bı taraflarini yırtıp çalışıyorum sürekli diye ama utanmazlar gözü hep cebimizde milletinki destek olur bizimkiler bizden çekmeye çalışıyor 
(221 puan) tarafından
Sorma canım hep yeme peşindeler.esimde anladı ama geç oldu zaten vermicek o parayı daha öncede alıp vermedi borcunu hep biz odedik
(1,909 puan) tarafından
benimki de benle evlendikten sonra gözünü açtı çok şükür çocuğumun rızkını zor durumda olmadıkça kendi ailemede vermem esiminki ne de
(221 puan) tarafından
Sukur canım.rabbim iyi etsin ne diyim
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Valla eviniz kira madem taşının uzaklaşın bebekleri var diye düşünmemişler resmen sömürüyorlar sizi
(221 puan) tarafından
Çok istiyorum canım. Umarım rabbim nasip ederde çıkarız buradan.mama yiyor kızımız emmeyi bıraktı yer hafta 80 90 mamaya gidiyor.hep biriktirdiklerimi satıyorum onlar yüzünden.ama onlar susunca beni seviyorlar iki laf demeye gelmiyor
(7,931 puan) tarafından
Küserse küssün ler söyle canım hatalarını anlasınlar
(221 puan) tarafından
Yoruldum canım ilk kusmeleri değil bu.sacma sapan şeylerden tavırlarından biktim
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun insallah
(221 puan) tarafından
Sagol canım benim
0 oy
tarafından
Esin farkında değil mi durumun ya bisey demiyor mu karşı gelmediği sürece bu heval böyle devam eder maalesef ki sen ne kadar dil doksen  de boşa 
(221 puan) tarafından
Farketti canım ama iş işten geçti daha öncede 2 bin 3 bin alıp odemiyrdu.diyorduk babasıdır.ama bu sefer çok dibe çekti bizi.kizima mama zor alıyorum.
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Ay yüzsüzler ya.ne kadar acimasizlar  çok sınır oldum şuan 
(221 puan) tarafından
Onlara sadece yedireceksin ve sesin çıkmayacak canım.o zaman sen herseysin
(3,076 puan) tarafından
Oldu ozaman evlendirmeyeceklerdi oğlunu. Ne kazanırsa yiceklerdi günah sen varsın evladın var geçinmesi gereken bir ev var bu şartlarda. allah sabır versin sana canım ya .hep tepkini koy  alışmasınlar
(221 puan) tarafından
Böylede yuvam bozuluyor bende ne yapıcam şaşırdım canim
0 oy
(163,560 puan) tarafından
Torununun rizkini yemis daha ne beklersinki 
(221 puan) tarafından
Kucağına alıp hop hop oynamakla dede olunmuyor malesef.elektrik geldi öde.su geldi öde.dogalgaz geldi öde.interneti ode.kimse demiyor ki senin karin acmi kızın acmi.karinin gözü birseyde kalıyormu.millet diyormus busranin 2 elbisesi var sadece diye.kayinvalidemde yo onlari çok seviyor ondan giyiyor diyormus. Oysaki gözüm nelerde kalıyor alamıyorum onlar yuzune

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 144 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff0 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sadece cocuk (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 371 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,213 soru

24,180,271 cevap

336,292 kullanıcı

...