0 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biraz gülelim bari bu kadar zorluktan sonra :D 

image

9 Cevaplar

0 oy
(163,327 puan) tarafından
Ne ugursuz yilmis yaa
tarafından
Yıl değil kız biz insanlar uğursuzuz bence :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Jahhaha cok dogru valla yerinde bi laf olmus :D

tarafından
Dimi ama :D
0 oy
(859 puan) tarafından
Dur bakalım o bizi neler bekliyor 
tarafından
Hayırlısı inşallah
0 oy
tarafından

Dimi yaaa bu güzeldi işte :D

tarafından
He valla ya
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Valla ya Allahim cümlemizi korusun aminnnnnn
tarafından
Amiinnn sonumuzu hayır etsin Rabbim
0 oy
tarafından
Bu yılı hiç beğenemedim girdigimiz andan beri ugursuzluklari bitmedi yaa
tarafından
Aynen öyle bacım hangi yana dönsek bi ipi kaçık hangi kanalı açsak ya kadın cinayetleri ya çocuk istismarları o kadar pi..slik olmuş ki  insanlarımız daha beter azapları şimdilik görmüyorsak sabi bebeklerimizin ve bir yerlerde hala iyi insanların olması sayesinde şükredelim ki başımıza taş yağmıyor
tarafından
Aynen öyle canım allahım öyle insanlarsan korusun bizi yaa eltime geldim bugün eşim yeğenleriydi 1 saate yakın oynadılar sonra kendi kendime düşündüm yaa babası kızına nasıl tecavüz eder diye yani aklına ne geliyorda kızına bunu yaptı diye düşündüm allah korusun dedim kaynım geldi oda onlara katıldı hepsi gülüp eğlenip oynadılar 4 yaşındaki çocuk neyin zevkini verebilecek ki sana aklım hayalim almıyor hala
tarafından
Eşim otoparkta çalışıyor şehir dışından bir adam gelmiş arabayı oraya bırakmış ve eşime bu şehirde kerhane nerde var diye sormuş esim bakmış parmağında alyansı bile var miş yaa
tarafından
Yazık böyle insanlar oldukça daha ne kötü günler göreceğiz Allah sonumuzu hayır etsin evlatlarımızı kötülerden korusun inşallah
tarafından
Aminnn aminnn inşallah
0 oy
tarafından

Yillarin suçu yok insanlar o kadar kotuluk yapiyorki artik yuce Allah'ta veriyor boyle musibetleri insanalr kendine gelsin uyansin diye 

tarafından
Evet ama gel gör ki hala insanlarımız ders almıyor en kötü dedikleri musibeti en fazla bir ay konuşup unutuyorlar hepimiz unutuyoruz hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz
tarafından
Uyuyoruz uyanamiyoruz canim olunce uyanacaz o zamanda cok gec olacak
tarafından
Aynen öyle bacım Allah sonumuzu hayır etsin
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Inş tüm müslüman alemi olarak bununda üstesinden geliriz sağ sağlim 2021 yılını da görürüz ALLAH 'ın izniyle ☝️☝️☝️☝️
tarafından
Amiinnn inşallah kuzum ❤
0 oy
tarafından

Bu iyiydi      :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 935 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,356 göst.
0 oy
4 cevap 244 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 896 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,393 soru

24,057,758 cevap

329,997 kullanıcı

...