0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından

Bugün fazla duygusaldm sanırım kızlar. 

Bütün gün nefes nefese yatıyorm bulantılar yüzünden kızıma bile zor yemek hazırlıyorum. Eşimden yana sıkıntım yok. Ama halim perişan.

Tuvalete gittim kusmak için bugn direk ağlamaya başladım ama duramıyorum. Bir yandan vicdan azabı çekiyorum Bi yandan çok doluyum. 

Dua ediyorm biliyorm diyorm insanların çok dertleri var benim derdim dert değil ki mucizeyi yaşıyorum ağlamamam  lazım güçlü olmam lazm. Allahım bana nolur biraz güç ver dayanma gücü ver diye çok ağladım.

Çok çaresiz hissettiğim nadir anlardan biriydi ve rahatladım içimi döktüm klozetin başında :Dkusmadım da ohhh..

Asla isyan etmiyorm ama insanım işte.. İnsani duygularmz mantığmzın önüne geçiyor ve bazıları ne dertler çileler çekerken bizimkisi mızmızlık olarak kalıyor :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hem kızın var hem hamilesin sanırım geçer bugunler dayan sonunda rahat edeceksin
(255 puan) tarafından
Evet canm aynen öyle. Yalnız olsan bütün gün yatarsnda çocuk olunca yetemiyosn
-Reklam-
0 oy
(8,325 puan) tarafından
Ne için vicdan azabı çekiyorsun ki
(255 puan) tarafından
İçimdeki mucizeye isyan etmiş gibi hissediyorum. Ağladgm için bebeğime bişey olsa suçlusu ben olacakmşm gibi
0 oy
tarafından
Rabbim gönül ferahlığı versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 605 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Elifklcc27 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 855 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
5 cevap 206 göst.
11 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,770 soru

24,173,878 cevap

336,011 kullanıcı

...