0 oy
1,467 göst.
Diğer kategorisinde (2,575 puan) tarafından
Çok sinirlerim bozuk kızlar. Bilen bilir benim kaynanamın tek Gözde gelini ortanca olanimiz. Bende en kucukleriyim elti olarak. Bizde onla konuşmuyoruz ne ben ne büyük eltim. Neyse kaynanam dün dedi ki yarın börek yapalım hep beraber yiyelim bizde tamam dedik. Bunları çağırdı çarşıdan geldiler. Bı görseniz sanki evin hizmetcisi benim hanimaga o piton. Yok işte Fatma kızım sen otur senin çocuğun var dilek kalk çay yap dilek kalk bardak getir. Başta sustum. Hamileyim acıktım börek yapılıyor tam bitane yicektim birden bağırdı bana önce fatmam yesin onun çocuğu var deyince cinlerim tepeme çıktı. Eşimde gördü sinirlendigimi bıraktım böreği sustum yine kayinbabam var diye. Aradan 2  dk geçmedi Fatma sen doydun mu kızım dedi oda evet anne dedi. Döndü benle büyük eltime hadi gelin yiyin dedi köpeği çağırır gibi bende ağzıma geleni saydım noluyor size hayırdır köpek mi var karşında senin önce o zikkimlanacak sonra ben mi o kim oluyor dedim. Çıktım evden aynısını eltimde yaptı büyüğü. Ben geldikten sonra eşimin bağırma sesi de geliyordu. Nasıl insansın sen felan diye kaynanama. Biraz öncede geldi kapı kitliydi eşim yok evde bende açmadım kapıyı. Sinirimden oturdum ağladım

20 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Değişik ya altın mı varmıs onda ne bu deger hürmet 
(2,575 puan) tarafından
Ona verdiği değerin çeyreğini bize vermiyor. Hamile halimle istiyorki ona hizmet edim. Hayırdır kim oluyorsunuz siz
(2,586 puan) tarafından
İyi yapmıssın bu devirde agzına etmezsen onlar ediyor..
(2,575 puan) tarafından
Eşimde bağırıp çağırıp arkamdan gelince kapıya geldi bende açmadım kitledim kapıyı
(2,586 puan) tarafından
Eşin de görmüşse iyi olmuş.. Gitsin digerinin sryini yesin simdi hahahahahaha
-Reklam-
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Çüş vala ne sinir bozucu. Sinrilerim bozuldu vala. İyi yapmisskn susmamisn. En azından eşin goruyor. Ben olsam vala billa gitmem o eve. Alenen herşey ortada. Yavrum neden gidiyorn.bebegine yazık sinirlerine hakim ol. O Allahindan bulsun inanki. Üzülmeye dgemez ağlama kiaymak
(2,575 puan) tarafından
Kayinbabam için gittim kuzum benim kayinbabam ayağı öpülecek adam o kadar iyidir. Kız aç karnına önce böreği hazırladık sonra çay yap sonra namazını bekledim açlıktan öldüm yediremedi bana. Pislik kari
(1,392 puan) tarafından
İnan ben olsam adım atmam eve. Gitsemde herkes bilsin etsin diye hürmetin hepsini kayınbabasına yaparım. Yada en mantıklısi kayınbabani eve çağır gelsin gitme oraya . İyi yaptın kapıyı açmamışsin. Boşver takma zaten diyeceğini demişsin
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Öğle terbiyesizlik mi olur yaaa yuh yani. Muhatap olma yüzüne bakılacak biri değil
(2,575 puan) tarafından
Hemde hiç biliyon mu. Ona ve onun kocasına çok düşkün benim eşimi zaten hiç sevmez sırf para istemek için eşimle iyi anlasir
(7,931 puan) tarafından
Eşin de görmüş olanları vermesin artık
0 oy
(648 puan) tarafından
ondan ne çıkarı varki böyle bir ayrımcılık yapiyo
(2,575 puan) tarafından
En sevdiği oğlunun karısı o. Benim eşimle de hiç anlasamaz eşim benden yana olur her zaman. Yada bekarken de yaptıklarını yüzüne vururdu hiç sevmez esimi. Bakışlarından bile belli eder.
(648 puan) tarafından
Valla hem evlat ayrimida yapıyor oylemi ben onu görürüm elden ayaktan kesilince bakar mı acaba o Fatma .Hamile kadına yapılır mı ya hizmet ettiriyor valla sinirlendim . Vicdansız merhametsiz bir kadına ne desem boş ,gitme yanına boşver,keser döner sap döner gün gelir hesap döner .
0 oy
tarafından
Sen hamilesin senin ilk yrmen lazim iyi yapmissin
(2,575 puan) tarafından
Yok onun çocuğu varmış önce o yicekmis bide bana diyor kalk çay doldur fatmama kuru kuru yemesin en sonunda bende zıkkım yesin dedim çıktım evden
tarafından
Delirmekte haklisin
(648 puan) tarafından
iyi demişsin fatma da bence ondan kalır yanı yok demesi lazım ben alırım o hamile ama işte yağcilara zam gelmiş
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Senin yerinde olsam o kadına ne giderim ne gelirim evini b.o.k götürsün banane kıymetlisi gitsin yapsın 
(2,575 puan) tarafından
Kız zaten 3 senelik evlyim toplasan 5 kere gtmemisindir evine. Beni cildirtmak istiyor kendince
(6,675 puan) tarafından
İyi ya işte birbirlerinden bi hayır görsünler sizden uzakta
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Çok ayrımcılık etmis . 
(2,575 puan) tarafından
Hep yapıyor kuzum bu ilk değil iyiki eşim görüyor farkında herseyin
0 oy
(255 puan) tarafından
İnsani olarak vicdana sığacak bişey değil. Sen doyduysan diğerleri yesin ne demek. Allah akıl fikir versin 
(2,575 puan) tarafından
Evet her zaman önce fatmam diyor neymiş çocuğu varmış büyük eltiminde 3 çocuğu var utanmasa bize dicek tuvalete götürün çocuğu var
0 oy
(266 puan) tarafından
Allahim ya kaynananlar ne igrenc kadinlar ya dünde benimki bana diyoki  yapragini kendin  sar mantiyida annenle bük

5 ay öncesine kadar ben yaparim kzim sen hamilesin derdi

Eltimin yapragini mantisini hep verir bana gelince yok
(2,575 puan) tarafından
Canım ben çalışıyordum hamile kalmadan pazar günü tek evdeydim sos salça zeytin yağ herşeyimi kendim kocamla yaotim ona yapıyordu bana niye yapmıyon diyodum onun çocuğu var nasıl yapsın diyordu
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Yuh be biçim insanlar varmış dunyada. Kaynana cadısı merak etmesin o cok sevdiği gelini ona bı tekmeyi sallayınca size bı muhtaç olsun da görsün ayrımcılıgı. Öyle yılanların nefret ediyorum sanki sizi çıldırtmak için özellikle planlanmış gibi düşündüm ben sakın üzülme Allah sorsun 
(2,575 puan) tarafından
He r zaman böyle oluyor. Geçen sefer börek doldururken elimden düştü  börek bıktım bu elin kızından dedi eşimde ne biçim konusuyon dedi bugun onun elinden bardak düştü kırıldı canın sağ olsun kızım dedi kalktı temizledi
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Ne sinir bozucu buna benzwr bi olayda ben yasadim canim ramazan ayinda ozamn kaynanamla birliktim eltimler geldi yediler ictiler gidecekleri zaman kaynanam ekmek sepetinde hic bolunmemeis ekmekleri ona verdi alin yeyin sahurda diye bizde milletin artigini yemistik cok sinir olmustum
(2,575 puan) tarafından
Ben o ortncayi dövdüm ya hırsı ondan benimki nin
0 oy
(877 puan) tarafından
Bnce bu bahaneyle bi daha konuşma hiç ben kabul etmezdm asla yğzde yüz haklısın eşinde farkındadr kes at bütün bağları 
(2,575 puan) tarafından
Kız ben konusmutorum normalde kayinbabam için gittim
0 oy
(484 puan) tarafından
Aynı durum bendede var iki gundur migrenim tuttu baş ağrısı cekiyrm
(2,575 puan) tarafından
Benimde karnıma sancılar girdi
(484 puan) tarafından
Benim eltimde çok fena kadınlar arasında geçen ufak şakayı bile kocasına soyluyo herşeyi soyluyo sonra geliyo faruk şunu dedi bunu dedi kızdı bilmem ne gözümü korkutmaya calsyo. Bende bo gün kaynanama dedim ki benim gözümü korkutmaya calisyo farukta kimmiş herşeyi kocasına yetisryo dedim kaynanamın verdiği cevap kaynindır isterse ağzına bile sicar dedi. Ben kadınmışım. Gelini kendi akrabası ya tarafını tutuyo yani.
Sizin zihniyetnz batsın dedim bundan snra benden uzak olun dedim kapattım telefnu iki gündür sinirden delryrm rsmen
(2,575 puan) tarafından
Bana o lafı söyleyemez çünkü bana kimse laf söyleyemez bunu biliyor hayırdır ağzıma neye sicacak? Lafa bak. Eşim diyor babam haric kim olursa olsun altta kalma lafını soyle
(484 puan) tarafından
Gelinler arasında en lafini esirgemeyen benim ilk duyduğumda şok oldum  bide suçum yok yani büyük eltimle samimiyiz diye ortanca afedersin bi yerlerini yirityo bıktım valla bunlarin fesatligindan.
(2,575 puan) tarafından
Kız aynı biziz benimde büyük eltimle aram çok iyi
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Valla benim bildiğim bir ortamda yiyecek varsa önce hamile olana sunulur çocuğu olana değil. Çok iyi yapmışsın canım eşinde seni savunduysa ne mutlu bence tavrını sürdür
(2,575 puan) tarafından
Yok önden o yicekmis yediğini de sayemde sindiremedi ohh
(1,172 puan) tarafından
Allah kaynanani ıslah etsin sanada bol sabır versin canim
0 oy
(526 puan) tarafından
Kd Hayırdır o demesı gerekıyor o hamıle yesın ayy gebertesım geldı eltının
(2,575 puan) tarafından
Ben dövdüm canım zamaninda merak etme
(526 puan) tarafından
Ayy ne gıcık çocuğu var sankı ne boylelerın kıymetı çok hep küçük gelınlerı hızmecı görüyor lar bende kucuguyum ama yapmıyorum o konuşuyor lar umrumda deyıl
(2,575 puan) tarafından
Ben susmam biliyor benim huyumu bile bile damarima basıp sinir etmek için elinden geleni yapıyor
(526 puan) tarafından
Aman ne kadar uzak kalsan o kadar kafan rahat
(2,575 puan) tarafından
Kalabilsem evi dibimde her dk sesini duyuyorum
0 oy
(5,711 puan) tarafından
Yaa gaz vermek gibi olmasında hay ağzına sağlık susup kendini ezdirmemişsin.
(2,575 puan) tarafından
Canım benim büyük eltim hiç konuşmaz ne derlerse susar. Ama ben susmam o yüzden beni hiç sevmez hanımefendi çokta tin. Hatta eşime diyormus kendin gibi birini aldın hiç altta kalmıyor. Benim anam babam bu yasa onlar ezsin diye getirmedi beni
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ağlama kiz niye ağlıyorsun ne güzel cevap vermişsin işte gül bence 
(2,575 puan) tarafından
Sinirden ağlıyorum üzüldüğümden değil kuzum ya
(1,421 puan) tarafından
Eşinde arkandaymis boşver degmez
0 oy
(163,339 puan) tarafından
O kiymetlinin arkasi kalinmi babasi varliklimi bacim bazilari zengin kizi olunca oyle el ustunde tutuluyo
(2,575 puan) tarafından
Aksine benimkilerin maddi durumu iyi onlarinkine göre. O en sevdiği oğlunun eşi canım ondan benimkini hiç sevmez anası
Yaa bazen hani gelinin babasi varlikli olunca ses etmezler el ustunde tutarlarya oyle samdiydim desene kiymetlisinin karisi aman takma yaa kiymetli olsun bosver
(2,575 puan) tarafından
Seninki gibi zombi benimkide sevda :D hemde zombinin kraliçesi
Kader arkadasimsinn❤❤❤
(2,575 puan) tarafından
Hemde ne kader...  Ben böyle kaderin taaa :D
0 oy
tarafından

Canım boşver en azından kocan arkandaymış bazılarının kocası bide üste çıkıyor ya dert etme arana mesafe koy sık gitme yeter ne değerli eltiymiş be :)

(2,575 puan) tarafından
Kız dovdum pis pitonu hala aynilar ya
0 oy
(553 puan) tarafından
Deseydin ya ben yaptım ben yerim becerikli gelinse oda yapsin yesin diye yedirmeseydin emeğini yazık gunah ya
(2,575 puan) tarafından
Yok dedim zıkkım yesin diye :)) içimde kalmadı bari

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 403 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eminebbk (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 317 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde İki çocuklu anne (2,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 514 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 514 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ayselhafsa (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,133 soru

24,068,125 cevap

330,483 kullanıcı

...