0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamilelikten önce çok sigara içen biriydim hamile oldugumu öğrendiğimde tek sefer de bıraktım ve elbette ki zorlandım başlarda hatta uzun bi süre dogururum zaman ilk isim sigara içmek olucak diyordim neyse doğum yaptım eşim de günlük 1.5 paket içiyo 11 senedir üstelik sarma içer daha ağır yani bebek olunca mecbur balkonda içmeye başladı bende aramaya firsatim olmadı zaten eşim de kizimiz için sigarayı bırakmaya karar berdi çünkü benim babam akciğer kanserinden öldü ve ciğerlerini parça parça kan ile kusuyodu 4 ay içinde de öldü eşime hep bu benim He o yaram diye anlatırdım esim de kizimiza böyle bi yara bırakmak istemem dedi ve azaltarak sigarayı bıraktı şuan 3 aydır eşim de hiç icmiyo ve aramiyo ikimiz de o kadar rahatız ki başta miss gibi koku var devamlı küllük gibi kokmuyoruz kizimizi gönül rahatlığı ile kucağımiza alıyoruz maddi olarak da rahatız ve daha rahat nefes aluyoruz inandıktan sonra sizlerde birakabilirisnuz darısı sizin basınıza inşallah paylaşmak istedim:)

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

İnşallah ya offf :(

tarafından
Kafanda bitir canım sonrası geliyo zaten daha da olmazsa ilaçla bırakabilirsin emzirmiyosan kesin çözüm o da
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aynen bende test yaptiktan sonra birden biraktim hic aklima bile gelmedi

tarafından
Allah veriyo o gayreti kafa da bitirince ya
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Ayy nasıl bıraktın dün aksamdan beri icmedim sabah kendimi zor tuttum taki saat 6 ya kadar yine hemen aldırdım bırakmayı cok istiyorum ama olmuyor inşallah  bende başarırım
tarafından
Kafam da bitirdim ya benim babam gözümun önünde öldü ve ben 9 yaşındaydım tek sebep sigara diyodu doktorlar devam li kan kusuyodu koca adam kafasını duvarlara vuruyodu acı çektiği icim bunları göz Onu ne getirdim evlâdım için almadım elime sonuçta o benim icimde onu her türlü etkilicek doğumdan sonra da kokum ve sutumden etkilenicek mantığı ile bıraktım biz anneyiz istersek her şeyi başarıriz :)
(1,396 puan) tarafından
Canim baban için üzüldüm ALLAH rahmet eylesin cok iyi bi karar almışsın inşallah allah'ın izniyle bende birakcam
0 oy
tarafından

Hamişe kalmanın planını yaparken eşime hep dedim bırakıcam söz diye ve ilk 3 ay nerdeyse azar azar bırakıcam derken azalttım 

Ama eşim bir anda bıraktı sırf ben hamile kaldım diye evimiz mis gibi tertemiz kokuyor ama ben kendimden eminim doğurayım kırkım çıksın başlarım :ermm: canım çok istiyor olsa içerim ama hamileyim nasıl kıyayım içimdeki cana ❤

tarafından
Emin ol doğumdan sonra opmuyo öyle canım basta fırsatın olmuyo ben bi kere bi iki firt çektim arkadaşımdab dogimdan sonra hemen üstümu değiştirirdim dişlerimi fircaladim elimi yıkadım sutumu sağdım bebeğim emmek isteyince yine de pişman oldum somucya süt yolu ile direkt olarak geçer temizlik sağlık  ve en önemli  minik mucizelerimiz için  sabırlı olmak lazım:)
tarafından
İki doğum yaptım canım kızım da 1 sene sonra oğlumda 6 ay sonra başladım bilmiyorum artık
0 oy
(163,366 puan) tarafından
Ne guzel ins kullanan herkes birakir
0 oy
(667 puan) tarafından
Ay keske benim esim de birakabilse dun birakicam paketi bitirdim dedi paket almis sadece aksam yekegnden sonra bi tane icicem dedi yatana kadar dayanamadi uc tane icti 
0 oy
tarafından

Masallah canim kafada başlar hersey ve orda biter birakacam demekle olmaz gecistirmekle olmaz cidden bırakmak icin beyninde yanan sigarayı bi söndürmek lazım önce tebrik ediyorum seni gerçekten <3

0 oy
tarafından
Darısı eşime inşallah ben içmiyorum ama o içiyor :/
0 oy
(859 puan) tarafından
Darısı kocamin başına insAllah insAllah insAllah insAllah amin ❤

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 273 göst.
24 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvcckg (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 298 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Edbncmn (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,821 soru

24,077,737 cevap

331,036 kullanıcı

...