0 oy
883 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından

Ben 20 sayfamı okudum :) kitap bana biraz ağır geldi devamında bakalım sevicem mi kitabı :) #nilo   

image

13 Cevaplar

0 oy
(103 puan) tarafından
Kitap okuyan kişileri seviyorum. Bu kitabı önerir misin :)
(1,093 puan) tarafından
Yeni basladım sinemayı yakından takip ediyorsan güzel bir kitap ben merak edip aldım ilk 20sayfayı okudum cok yorum yapamam ama cok fazla yabancı yönetmen ismi ve film ismi vardı.. :) hep filmlerle örnek verip anlatmış filmleri bilmediğim icin bana agır geldi
(103 puan) tarafından
Film de çok izlerim. Kitap okuma arkadaşlığı yapabiliriz. Instagram adresin var mı?
(1,093 puan) tarafından
İnstagram veya başka bir sosyal hesap kullanmıyorum :) buradan kitap okuma arkadaslığı yapıyoruz nilo diye bir hanımla basladık bugun günde 20sayfa ile basladık hergün saat 22.00da burada okudugumuzu ve begendigimiz bölüm olursa paylaşıcaz ins bize katıl sende cok güzel olur :)
(103 puan) tarafından
Tamam olur. Ama  ya gönderinin saatini kaçırırsak. Kim paylaşacak. Birbirimizi etiketleyebiliyor muyuz burda bildirim alabileceğimiz şekilde
(1,093 puan) tarafından
Paylaşımları 10da ben yapıyorum :)
-Reklam-
0 oy
(16,818 puan) tarafından

Kitap akıcı olmalı başladığın da merak uyandırması bitirme isteği gelmeli insana yoksa okuyamıyorum ben :)

(1,093 puan) tarafından
Bende öyle basladıgım kitabı bitirmek gibi bir huyum var sevmeyince çile oluyor :)
0 oy
(458 puan) tarafından
Hanımlar dünkü ve bugün ki postu gördüm yapamasam da yapamayacağımı bilsem de bende katılıyorum çünkü çok ihtiyacım var kızım 5 aylık veee 2 buçuk aylık hamileyim beni de alır mısınız aranıza 
(1,093 puan) tarafından
Aaaaa cok seviniriz hoş geldin n :) hergün saat 22.00da post acıp okudugumuzu ve begendigimiz kısım olursa buradan paylaşıcaz :)
(458 puan) tarafından
Yarın görüşmek üzere öyleyse Allaha emanet olun
tarafından
Bekleriz efendim :)
0 oy
(54,504 puan) tarafından
ben başında sıkıyorsa bırakıyodum :)
(1,093 puan) tarafından
Bakalım yarında sarmazsa degişicem :)
0 oy
tarafından

image

20 sayfa okudum ben de :) madame Bovary burada yazmalı diye düşünüyorum. Kocasından çok dertli :))) 

(1,093 puan) tarafından
Oooo hosgeldin :) aramıza katılanlar oldu
tarafından
Gördüm evet. Allah sayımızı artırsın :)
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi

Iyi okumalar canim.üniversitede kendime kütüphane yapacak kadar okumuştum ama inan 1 senedir şeytanın bacağını kirip bi kitap okuyamadim.  El isi felan yapıyorum dizi takip ediyorum özüme ne zaman dönerim aceba:dizzy:

tarafından
Silkelen kendine gel. Bu sen değilsin :)
tarafından
Umarım: /
0 oy
tarafından
Roman olmayınca ben de sürekli yoğun bir şekilde okuyamıyorum. Roman olınca akıp gidiyor :)) ben bu işi sevdim. Ne zaman paylaşım yapacaksın diye bekledim. 
(1,093 puan) tarafından
Ya bebegim huysuzluk yaptı :) ilk fırsatta actım postu :)
0 oy
tarafından

Ben kitap kurdunuz" aşk bahçem "  veee 50 sayfa okudum. Yeni isim bitti ancak bu kadar yoksa bi gunde bir kitap bitiririmm

image

tarafından
Ne tür kitaplar okuyorsunuz. Ben klasik seviyorum genelde.
tarafından
Ilgimi çeken tum türleri okurum kendimde siir kitabim var kitap yazıyorum :)
tarafından
Oooo maşallah :))) neler varmış burda yahu :))  paylaşın bir gün inşallah
tarafından
Eski postlarda vardi paylasmistim
0 oy
tarafından
Kitapseç sayfasında sanal kitap fuarı olacaktı kargo ücretsiz . Kitap severlere bilgi olsun ama hangi tarihlerde olduğunu bilmiyorum. Bende katılmak isterdim su an hiç kitabım yok taşınırken hepsini isteyenlere dağıttım . Eğer kitap alırsam hemmen katılacağım aranıza m kitap asktir ya. Takdir ediyorum sizi boş boş konular konuşmak yerine bu tarz teşvikler çok güzel oldu valla harika 
(1,093 puan) tarafından
Tesekkür ler :) sizde katılın aramıza
0 oy
tarafından
Bana gore kitap nasil baslandiysa öyle devam ediyo o yuzden ilk sayfasini okur oyle alirim 
0 oy
tarafından

image

bekarken yazmıştım onceki soyadimla:)kendi yazdığım 

tarafından
Ahaha evet cnm
(1,093 puan) tarafından
Konusu hep aynı mı şiirlerin
tarafından
Hayır canim bu kitap ask ile ilgili ama roman ve kisa kisa hikayelerden olusan kitabimda var o henuz kitap haline getiremedim
(1,093 puan) tarafından
Vay beeeeee aslında bazı günler konu belirleyip onun hakkında yazı yazıp kalemlerini yarıstırabiliriz :)
tarafından
Güzel fikirmis
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Kitap okumayi severim ama iki vocukla zaman olmuyo okumaya
(1,093 puan) tarafından
Evet ya bende bazen zorlanıyorum uykusu gelince ayagımda pişpişlerken biraz okuyorum işte :)
0 oy
(2,585 puan) tarafından

image

bende kitap okumayı seviyorum bu aralar da bunları okuyorum :)  
(1,093 puan) tarafından
:) güzel mi kitap yararlı mı önerir misim

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 954 göst.
+2 oy
4 cevap 188 göst.
+2 oy
4 cevap 252 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Havin06 (3,563 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,325 soru