0 oy
788 göst.
Diğer kategorisinde (247 puan) tarafından

Ben 33 haftada gelişimi durmuş bebegimi 35 haftada suyu bitince acil sezeryanla aldılar doktorumdan yana çok şanslıydım 33 haftada gelişimi durdugu için ciğerleri gelişmemişdi hiç ve sancım baslayınca hastaneye yatışımı yaptı 3 gun boyunca serum yedim serum dan damarlarım şişiyor du damar yolunu degstrylrdı aralıksız serum yedim ciğerleri igneyle gelişti çok şükür ama kilosu 1750 gram Dı kuveze girecekti yine doktorum elinden geldgi kdr beklti kilo alsın diye suyu bitince acil aldılar o 3 gün hastanede 2 saat de Bi nts baglndım sancılarım geldıkce bagrydum çok zordu her sancı da bebeğim kalp atsı yavaşlıyor yada hızlanıyor devam etse doktor o an alck beklıyor eşimin müştrsi esmle arası çok iyi doktrmn doktorum da çok iyi baska Bı doktor olsydı bebeğim şuan kucgmda olmazdı belki de :( bebegim dogdugu gibi babasının kucgna verdiler sadece 1 2 dakika kalmış sonra kuveze gitmiş hemen Bn ameliyat sırasında doktor seslenince Bi ara gozumu actım bebegimi karartı gibi gordum geri uyumuşum sonra kolidorda yürüyoruz hep bebek sesleri geliyor herkezin bebegi yanında bnmki küvezde bu cok zoruma gitmişti bebegi koyduklri yer var ya ona bakıp bakıp aglıyordum böyle hayel etmemiştim ben onu suslicektim odayı hersey çok güzel olacaktı fotoğraf cekincktm bebeğim le ve an bna acıdan başka bişe yoktu eşim her sutumu sagıp gotrdgnde hıckra hıckra aglydm sezeryan yerim agryor biandan yarım yamalak anlttm aslında dha uzun acı Bi hikayemz var :(:'(bebeğimi 2 hafta sonra emzirmek için aldım kucgma cok kucuk tutamıyor ememiyor Bn oturamıyorum sezeryan yerim agryor yapamıyorum biandn ağlıyorum biandan emzrmye çalışıyorum hemşire bugun bu kadar yeter annesi yarın da deneriz dedi bebegimi kucgmdan aldı gotrdu bnm degılmş gibi nasıl zoruma gitti ayakta duramıyorum eşime sarılıp saatlerce agladım içim çok yandı 15 gun sonra cıktı bebeğim çok zor oldu çünkü çok küçüktü ama toprldı kndnı 3 aylık suan sizin hikayelernz nasıl 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim de ara ara sancim oluyordu akşam acile gittim acilma 2 cm dediler gece geri gel dediler gittim 4 cm açılma olmuş sabah yatisim yapıldı akşam doğum oldu suni sanciyla doğum yaptım ama çok zor  du 30 dikisim vardı alttan allah'a şükür kuveze falan girmedi ilk kucagima aldıgimda birşey hissetmedim açıkçası ilk çocuk ne yapacağımı şaşırdım sonra alıştım emzirdim be bilim tarifsiz duygu ama lohusalik psikolojisi ayrı bi kötü ben her dakka ağlıyordum ne bilim çok şükür 
(247 puan) tarafından
Aynen canım çok zor çok şükür geldi gecti
tarafından
Aynen kuzum allah evlatlarımizi bize bağışlasın hayırlı evlat olsunlar amin
-Reklam-
+1 oy
(2,172 puan) tarafından

Aglattın ya :( daha kucagıma almadım ama inşallah sağ salim alırım ruyamdada erken dogum yaptıgımı gordum kucucuktu nasil korktum :( Allahım sabrını vermiş sana bebegi kuvezde olanlarada sabır versin cok zor :ermm:

(247 puan) tarafından
Amin cnm sagol saglıkla alırsın inşallah kucgna cnm
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Bnde35. Haftada acil sezaryenle doğurdum suyum gelmis acilma ilerlemiyo bebegimin kalp atislari duzensiz yanmda ne esim var ne annem hissettiğim tek şey korku cok korktum alel acele imzami alip ameliyathaneye indirdiler ayilirken cok bagiriyomusum yardım edin çok aciyo diye o sira biri bebegini vercez kendine gelmen lazim emzirebilcekmisn dedi. Verin bebegimi tutarim verin bebegimi dedigimi hatrliyorm tam ayilamamistim gördüğümü bile hatırlamıyorum kocaman bosluk vardi icimde kendimi hic anne gibi hissetmedim :( :( birbirimize alismamiz zaman aldi smdi 3. Ayi dolmak uzere en kiymetlim yavrum bitanecigim cok seviyorum onu Rabb'im isteyen herkese versin
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Hayirlisiyla bende alirim insallah kucagima doğum yapmadım ama böyle doğum hikayelerini cok seviyorum. Hayatta aldığımız en güzel mutlulukların bir mücadelesi oluyor. Birazgecte olsa bebişini doğduğu andan daha sağlıklı şekilde almışsın kucağına. Şimdi bebisiniz kucaginizda büyüdükçe onun bir gülümsemesiyle bu acıların yerini mutluluk alır. Daha nice güzel günleriniz olsun.
0 oy
(507 puan) tarafından
Ah kuzum içim yandı senin doğum hikayene zormuş şimdi kaç kilo bebis
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Ben normal kontrole gittim nstde kalp atislari cok hizliydi doktor yarim saat nstde tuttu duzelmezse yatisin yapilacak dedi ve duzelmedi yatisimi yaptilar yine ayni hastane icin baska bi ilceye gidiyoduk ben ve esim yalnizdk doktor sezeryan dedi esim beni yalniz birakip gitti annesini ve bebegin cantasini aldi yolda falan kaynanam agliyomus az kalsn kaza yapacaklarms falan filan sonradan ogrendm tabii geldiler neyse nerede kaldnz sizi bekliyodum dedim esimin imzasi olmadigi.icin sezeryana alamadilar hemen onlar geldi ben girdm uyandirdilar yari baygin ameliyathanede bebegim nasil ksc kilo dogdu diye sayikladigimi hatirliyorum sonra sedyeyle koridorda asonsore gittik odalarn oldugu kisima gelince sadece 1 bebek sesi geliyodu agliyodu gittikce sese yaklasiyodum aglayarak odaya girdm gozum kapali hâlâ agliyorum yari baygin halde esimde benimle agliyodu ayy mutluluktann aglamak neymis o zaman anladm rabbim herkese nasip etsin insallahhh hamislerde sag salm kucaklarina alsnlar insallah
0 oy
(507 puan) tarafından
Benim 3 cm açıklık vardı kontrole gittiğimde müsadere kaldım hemşire dedi git eve banyo yap yemek ye falan eve geldim ertesi gün akşam 6 sancı başladı eşimi çağırdım hastaneye gidelim doğuracam dedim eşim gülüyor annesi dedi niye dün geldiniz hastanede kalsadiniz bence sen doğum yapmayacan ama yine ambulansı çağıralım bende agliyodum ambulansla hastaneye götürüldü m hemen doğuma aldılar 7 cm açıklık vardı az suni sancı verdiler doğumum kolay oldu ama dikislerim fazladi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 199 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 843 göst.
28 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 453 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Poncikhanim (1,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,860 cevap

329,212 kullanıcı

...