0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar çok doluyum kusura bakmayın ilk çocuğumu ölü doğurdum ardından düşüklerin oldu üç senedir çocuk bekliyordum iğnelerle tedavilerle cok şükür kızımı kucagima aldım  annem bebeğinin çeyizini bi bavul elbiseyle getirmiş ablamlara ikişer çeyrek banyo seti ana kucağı neler neler aldı hatta ablama bile elbise aldı bana gelince gereksiz üç beş takım kızıma aldı oda minnet ediyor bide ilk çocuğum boyle olmamalıydı herşeyi bosver ayrımcılık yapması çok zoruma gitti bide cümbür cemaat geldiler ameliyatlı halimle yemeklerini yaptim kızımda durmuyordu yiyip içip gittiler evim mutfağın darmadaginik yardim bile etmediler k.b sizleri meselem ile yordum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok duncesizlik etmiş ailen ama boşver canını sıkma bebeğini Füsun almazlarsa almasınlar senin benegin kucaginda ya kokusunu içine çekiyorsun ya gerisini boşver 
(253 puan) tarafından
Cok sukur muhtac degilim esim esnaf cocuk giyimci kizima ne istesem alirim o sorun degil sadece ayrimcilik hos bisey degil
(253 puan) tarafından
Yeterki kizim sagolsun dokunup kokusunu icime cekiyom hiçbirşeyin olmasada olur
tarafından
Aynen öyle düşünme kimseyi bak çok uğraştıktan sonra bebeğini kucağına almışsın gerisi umrunda olmasın eşinle bebeginle mutlu ol gerisini boşver
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Cok uzuldum canim annen kendince ayrim yapmiyodur kesin ama sana verdigi o his cok kotu
0 oy
tarafından

1.si annen birine ne aliyosa sanadaonu almali bence ikincisi boyle küçük seyleri dert edip kendini yorma bence olan olmus sonucta

0 oy
tarafından

Ameliyatli halinle hicmi bulasiklari yikiyalim evi toplayalim demediler

0 oy
tarafından
Ya böyle şeyler gorunce cok şaşırıyorum ya benmki hamileym riskli diye evli ablama git kardesine bak dedi sagolsun ablam 15 gjn geldi bakti bana bi is asla yaptrmadi sonra annrm geldi bi sure bakti bana sabh erken kalkio evi toparlayip kahvalti hazrloyordu ben uyanana.kadr bulasiklarima kadr herseyi yapıyordu ustelik baska ildeler ben iki hafta sonra oraya gdecem izin vermiyor yerimdenkalkayim bende olu doğum yaptm dusuk yaptim anem hergun arar kizim iyimisin saglikla bunuda dgur daha cocukgetrme sana yazik diyip druyor allah annemi basmzdan eksik etmesin bana bakip agloyordu kusunca kanamam olunca kaldiki dogumda o gelio bana bakcak insallah allah o günleri gormeyi nasio etsin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
0 oy
24 cevap 742 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 761 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 530 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu