Kizlar disari ciktiginzda veya esiniz isten dondugunde kiyafetleri napiyorsunuz?Hergun yikiyormusunuz virusten dolayi?Esim direk dusa girer kiyafetlerinide yikamaya calsiyorum ama hergun hergun olmaz gibi geliyor bide polis kendisi zaten belli kiyafeti. Burda titiz hanim cok:) sormak istedim. İnşallah temizlik takintili para yikayan tiplere donusmeyiz yakinda
Bu arada burda bazen cok gereksiz birbirimizi kiriyorz yorumlarda .Birbirimize karsi saygili olursak sevinirim.Aramizda kotu niyetli insan oldugunu dusunmuyorum.
Canım en kısa programa at. En azından sabun su değsin Bi. Eğer eşin insanlarla çok muhatap olan biriyse mutlaka yıka hergün kısa programda.
Ben telefonumu paraları hep sirkeli peçeteyle siliyorum. Paronayak oldum iyice
benimki her gün değişiyor eşim ilaç firmasında çalışıyor oda bin bir türlü insanla uğraşıyor allahtan toplantılarda giydiği takım elbiseleri ben yıkamıyom kuru temizleme yıkıyor valla evi her gün üzüm sirkesi ilen siliyorum sonumuz hayır olsun inşallah
Valla ben bu virusden öncede asiri titiz ve temizdim hatta hastalik derecesindebenim buyuk oğlan korkuyodu eşim dün diyo korkma oğlum o korona bize gelmez anan sağolsun sürekli evi bizi temizliyo çamasir suyunu iciyomus gibi kullaniyo dedi
1,493,193 soru
24,397,843 cevap
349,903 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın