0 oy
547 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Kaç gündür annemle doğru düzgün konuşamıyorum önemli bisi bile olsa sonra konuşalım diyip telefonu yüzüme kapatıyo hergün teyzemler anneme gidiyo bi hün bile müsait olamıyo teyzemlerle dedikodu yapmaktan hep onlara vakit ayırıyo bıktm yaa 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Konuşmak istemiyor demek ki seninle sende arama 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dedikodu zevkli demek ki, ne konusuyolar acaba :D 
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Kım olursa olsun hayatta kimseye fazlasını vermeyeceksin herseyın hakettıgı kadarını.. 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Bundan mı bıktın demek ki kadının işi gücü var bence senin ki kıskançlık oluyor ilgisizlik oluyor bırak müsait olduğunda arasın 
0 oy
tarafından
Konusmak istemiyosa arama ben annemle 1 aydir gorusmuyorum ;) herkesin keyfi bilir
tarafından
Biz her gün telde konuşuyoz bir gün konusmazsam merak ederim o da merak ederbir ay nasl dayanıyon kiz
tarafından
Valla kim olursa olsun yeter ki yanlisini goruyum siler gecerim
tarafından
Ha sizin aranızda tabi ama anne işte ne yaparsa yapsın cnm
tarafından
Herkesten kazik yedim de anne mi kaldi kuzum?
0 oy
tarafından
Belki sana kırılmıştır ondan konusmuyordur 
(1,346 puan) tarafından
Hyr kırılsa soyler teyzemlere vakit ayırmaktan evlatlarına sıra gelmiyo ve bn buna çok kırıldm ağlayasm geldi artk
0 oy
tarafından
Aynı sorundan müzdarip biri olarak bazı önemli sebeblerden de dolayı elimi eteğimi çektim aramamaya başladım o aradı ama iş işten geçti 

Anneden yana hiç yüzüm gülmedi 26 yaşındayım ve yarın annemin doğum günü konuşmuyoruz 1 aydır küsüz ne o beni ne de ben annemi aramıyorum en son darbeyi de ona ben attım üzülüyorum ama yapacak bişey yok 

Çok çok önemli sebeplerim var Atamdır. Saygım var ama evladında değerini bilmeli diye düşünüyorum 
(1,346 puan) tarafından
Ya 2 hafta önce böbrek agrisından olüyodum cumartesiydi ve esimde calışıyodu evde yalnzdım tuvalete bile gidemiyidum agrıdan hamileyim bide ama anneme gel bna bak demedim 3 çocuk bakiyo annem parayla cocukları var die cagrmadm meger o gün çocuklarn annesi çalşmıyormuş annem yine teyzemlere gezmeye gidicekmiş bnde bn cok hastayim su bile icemiyorum gel kocam gelene kadar yanimda dur hamile halimle cocuğa bisi olcak die korkuyom düşük yapıyo olsam tli elime bile alamam dedim bn teyzene söz verdim oturmaya gitcem dedi bn o halde evde yalnzken yine teyzemlere gitti çok kıtıldm köyden kaynanam gelip bakıyo ne zaman hasta olsam bi kere annem gelmedi bakma dibimde olmasına rağmen ya
0 oy
tarafından

Senin için varlığı yeter annenin buna şükür et bence , 

Burda ki yorumlar sakın seni etkilemesin güzel kardeşim ...

Herkes herşeyi taşlamaya meili

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Soylesene annene neden konusmak istemiyimus 
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Senle konusmaktansa dedikodu yapmayi tercih etmis
0 oy
tarafından
Annen sonuçta canı sağolsub de geç üzülme 
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Ne olursa olsun ben anneme küsmem  darılmam 

ANNEM  teyzeme  çok vakit ayırırdı uyardım ANNEM  olmaz dedim dinlemedi sanane dedi 

Şimdi ise kardeşinin  ne olduğunu anladı  ama yinede koparmadı  bağını  bende karışmam  artık  

Hele teyzemin  yanındayken  kapat  iken var diyor bir bakıyorum  ki teyzemdeymiş :angel:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,859 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 374 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde Asabii (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 345 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 352 göst.