0 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hiç uyumuyor saat 2,3 oluyor mahvoluyorum sabah kalkıyorum eşimlede ilgileniyorum mahvoldum bide 2.ye hamileyim. Çok çektim çok küçüklüğünden beri kimsede yanımda yoktu evlendiğimden beri herkesten uzaktayım polis olduğu için eşim ya doğudayım ya batı, bilmediğim memleketlerde 19 yaşında bende küçücük bir anneyken bebeğimi kucağıma alıp hastane, hastane, sağlık ocağı dolaştığımı bilirim, ölü gibi kalkamadığında ağlamalarım çok oldu, çamaşırımı asamadım öyle yatıcam napim durmuyor çocuk gene, evin dağınıklığı desen cabası biraz topladım ama içim rahat değil 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
İş güç yapılır kuzum boşver çocuğunu uyut sende yat dinlen 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun kuzum evet zor ama napalım oda ayrı bir şey merak etme büyüdükleri zaman bu günleri ararız :)

0 oy
(1,690 puan) tarafından

:) amaaaan kız boşver işi gücü ya yarın yaparsın ya da çıkmaz ayın son çarşambası artıkın nolcek. Ama kendini bunaltırsan bu kadar ne çocuğuna bakarsın ne evine hepsi eksik kalır. Relaks ol biraz. Bence sen kendine güzel ballı bi süt yap. Biraz müzik aç rahatla. Sonra bebeni de uyutursun işini de yaparsın önce kendi kafanı düzelt ;)

0 oy
tarafından
Kuzum kiyamam ben sana ya ben bile bu halimde kiz uyumadi diye hemen cildirdim nasil anliyorum seni Allah yardimcin olsun islerini kolaylastirsin insallah❤
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin cnm zor tek başına bi de Hamilesin Allah kolaylık versin cnm bnm
tarafından
1.5 yaşında ama çok arsız hiç beni dinlemiyor
(1,312 puan) tarafından
Allah kolaylık versin cnm
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Vallahi bende çıldırmak üzereyim bu gece boğazım yanıyor ateş basıyor uyumak istiyorum ama yok 3 saattir uyumuyor 
tarafından
8 saattir ayakta canım benimki bulaşığı bile o etrafı dağıttı ben topladım, daha çamaşırlar kaldı
(13,675 puan) tarafından
Bak benim ki hala uyumadı ne sıkıntısı var anlamadım Bi yeri mi ağrıyor acaba diye calpol verdim ama yok hala ayakta benim de yarın dünya kadar ütüm var çok zor yaa çok :(
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kuzum. Eşin yardımcı olmuyor mu. Baba olarak çocuğun sorumluluğunu alıp o ilgilensin evde olduğunda. Evin dağınıklığınıda düşünme hem hamilesin hemde çocuk büyütüyorsun kolay değil bunlar bu yüzden için rahat olsun.
tarafından
Yardım ediyorda çocuğum durmadığı için oda yoruluyor işten geliyor çocukla ilgilenemiyor
0 oy
(820 puan) tarafından
Allah yaridmcin olsun canim cok zor dunya isi bi sekilde hallolur sen sagligina bak bebeklerine bak
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Isi gucu bosver hem.hamilesin hem cocugun var kndine ve cocuguna bak is elbet birgun yapilir valla normalde cok takintiliyim mutfakta bulasik oldumu uyuyamazdim su 1 haftadir sabaha.birakiorum bulasigi napim aksamlari ayaklarim daha com agrior benden degerli degil.evin temizligi 
0 oy
(859 puan) tarafından
Kuzum olsun bunlarda geçecek sabret is guc yapılır sen çocuğuna zaman ayır
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Eve kadın gelse haftada bir çok mu yük olur size. Çünkü ev dağınık oldukça da huzursuz olacaksin ya da sadece bi kereliğine al.
0 oy
(163,448 puan) tarafından
Benimki daha uyumadi 
0 oy
(667 puan) tarafından
Canim hamileymissin hamileligin bitene kadar ev isleriyle fazla yorma kendini gunluk yemek ve bulasigini hallet tamam Esinin illa izinli oldugu gunler vardir silip supurmeyi  tuvalet banyo yikamayi birak o yapsin tamam o da,calisiyor ama bu yapacagi en fazla iki saatini alir ve onun da karnindaki cocugu dusunerek fedakarlik yapmasi gerekiyor. Sen demgun icersinde cocugunun uyudugu zamanlarda uyuyup dinlenebilirsin boylece00

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 432 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilan28999 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
19 cevap 631 göst.
27 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde CorpseBride (2,385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,290 cevap

334,102 kullanıcı

...