0 oy
402 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (627 puan) tarafından

Aşıdan döndük apartman yönetmeligine göre engelli rampası yapmışlar. Çok dik Allah'tan bebeğimi arabadan düşürmedim ama diz kapağımın üzerine çok şiddetli düştüm beton zemine. Az sıyrılıp şişti zaman geçtikçe ağrısı arttı oturma kalkma zulüm oldu. Eşimde kızdı sanki ben istedim böyle olsun. Basamıyorum doğru dürüst yarın acile gitsem korona var malum korkuyorum bebeğim için. Ne yapsam bilmiyorum nette sakatlığa kadar neden olabilir yazıyordu korktum. Fikir verin çok üzgünüm ne yapmalıyım bilmiyorum:'(

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Off coronadan olmesen ondan olecen ne biliyon ya ne Corona ymis gardasim:ermm:

(627 puan) tarafından
Afedersin klozetten  ağlayarak kalktım. Sanki kemik çıkmış anlamadım. Eşim bu konularda çok gaddar canım yanıyor yarın geçer diyor. Birde bu korona sinirlerim alt üst oldu.
tarafından
Git ihmal etme canım ya belki ciddi bir şey vardır
(627 puan) tarafından
Olmadı öyle yapacağım ama inşallah virüsü alıp gelmem. Teşekkür ederim canım
(258 puan) tarafından
:::))))))) oyyy cevabaa bakk
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bebeğe bakacak biri yok mu sen gidip gelsen ya o ağrı çekilmez kii
(627 puan) tarafından
Eşim evde o bakar ama yürüyemiyorum doğru dürüst. Bir şekilde gitmeye çalışayım korona yüzünden sakat kalmaktan korkuyorum. Allah'tan kızıma birşey olmadı.
tarafından
Git canım bişi olmaz allahın izniyle
(627 puan) tarafından
İnşallah canım ya kendimize korkmuyoruz sevdiklerimize birşey olacak diye korkuyoruz. Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,909 puan) tarafından
bacağın döndü mü 
(1,909 puan) tarafından
kemikte yada çapraz bağlarda yada menisküs de problem olabilir acile değil ortopedi ye gidin mr çekilsin ben düştüm bacağım döndü bildiğin kalkamadım ağladım acile gitmiştik röntgen de kemikte bişey çıkmayınca gönderdiler aradan iki yıl geçti ben ara ara dizim kitleniyor birden düşüyordun en son düşüşünde kafamı kötü çarpınca ortopedi ye gittim çök kalk dedi bı sıkıntı yok sende dedi yok ben mr istiyorum dedim sonuç bı çıktı menisküs iki taraf yırtık ameliyat etcekti zor kaçtım ilerkeyen zamanlarda düşünüyorum ameliyat olmayı ama ihmal etmeyin böyle şeyleri
0 oy
tarafından

Git kiz ihmal etme diz kapagi sakat yer 

0 oy
(258 puan) tarafından

Harbiden korona bizi rezil etmeden biz onu rezil ettik bile:angel:

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 303 göst.
+1 oy
43 cevap 1,692 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
21 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bahar ercan (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 287 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,472 soru

24,072,732 cevap

330,771 kullanıcı

...