0 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Selamunaleykum kizlar belki bileniniz vardir kurtajla ilgili hastane soruyodum dun gunduz esenler devlet hastanesine gittim bebegin kalp atisi yoktu kanamam vardi biraz kurtajda uyutuluyomu diyemerak icindeydim neyse gittim sadece kese var bebek gozukmuyo demisti geldikten 1saat sonra afedersiniz cesmeyi actiginda su gelirya bende oyle kan geldi ama hic durmadi acil bagcilar arastirmaya gittik kese rahim agzini tikamis dusmedigi icin cok yogun bi kanama olusmus doktor bile panik yapti muayne ederken bile catalin altindaki kovaya birsuru parca kan dustu hasta bezi takti acil kurtaja almamiz gerekiyo dedi uyutun gormek istemiyorum dedim uyutmuyoruz dedi imza attim ciktim giderken pesimden kostu sakin eve gitmeyin acil en yakin yere gidin bebegin kesesi ya zehirler yada kan kaybindan ölürsün dedi biz acil enyakin gungoren ilgi hastanesine gittik orda muayne edildim doktor rahmin kan icinde birazdaha gelmeseydin şoka girerdin ölümden dönmüşsun dedi acil kurtaj dedi beklerken benden avuc ici buyuklugunde parcalar dustu agrim nasildi anlatamam sonuc olarak uyutularak bi kurtaj  oldum uyandigimda icim bombos diyip aglamisim gerisini hatirlamiyorum oglumu sormusum surekli haberi yoktu onunda yani demem o ki biyandan kaybettigim bebegim biyandan arkadasima emanet ettigim oglum baska bisi yokmus aklimda demem oki ufacik bile lekeniz olursa gidin anne adaylari ihmal etmeyin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar versin biraz uzun oldu kusura bakmayin Allaha emanet olun<3

7 Cevaplar

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım kaç haftalikti.devlette uyutmuyorlar galiba kurtajda 
tarafından
Amin canim Allah razi olsun 8 yada 9 haftalikti 6.haftada kalp atisi yoktu gelisimi de 6.haftada durmus bekledim belki yanlislik vardir diye son ana kadar ama malesef gitti bebegim:(
(7,436 puan) tarafından
Kanaman çok olduğu için merak ettim baya büyük miydi acaba diye. Tekrardan geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda tekrar güzel haberlerin olur
tarafından
Ben diger dusuklerimde sadece adet kanamasi gibi olurdu ama bu sefer resmen akıyodu su gibi bacaklarim yatarken bile titeiyodu kan kaybindan neyseki acil aldilar kanamam simdi lekelenme tarzinda cok sukur agrimda yok yani hic bisey olmamis gibiyim sadece biraz halsizlik var o da okadar kanamaya cok cok normal
-Reklam-
0 oy
(103 puan) tarafından
Allah sağlık versin. Sağlığın yerinde olduktan sonra yine çocuk sahibi olursun inşallah. Allah yardımcın olsun. Yine dinlen. Çok hareket etme.. Çok geçmiş olsun.
tarafından
Saol canim Allah razi olsun hayırlı insallah
0 oy
(163,463 puan) tarafından
Cok gecmis olsun keske kendini riske atip baska hastaneye gitmeseydin ya sana bisii olsaydi
tarafından
Canim okadar kötü bi durumki gercekten ben bebegimin alındıgıni gormek istemedim suanki agridan daha az agri hissedersin zor degil dedim ama ben o duruma dayanamazdim inanki rabbim kimseyi durumesin o duruma
(163,463 puan) tarafından
Haklisin
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ya.. Allah korumuş..
tarafından
Saol kuzum aynen öyle rabbim ogluma bagisladi beni binkere sukurler olsun ♥️
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah canım başka dicek bişey bulamıyorum benim kimyasal gebelik düşerken ben çok yipranmistim kimyasal olduğunu da sonradan öğrendim doktor odadan çıkıp hicbisey yok sov yapiyo bu kadın demesi çok zoruma gitti sonra tekrar kan testi yapıp düşük yapmışsın dedi bide kanama senin dediğin kadar yoktu ama vardı yine adet kanindan fazla senin kanamam yok ne agliyisyn demişti görümcem yanımda kör muyuz var diyoruz adam yok diyidu korkunç bı geceydi çok şükür hemen üstüne oğlum oldu çabuk atlattım 
tarafından
Eveet kuzum benim eltim onda yapti normal dogum ilki sezeryandi once Allaha sonra bana guven dedi hic sorun olmadan aldi bebegini kucagina cok sukur bende biraz kendimi toparlayim gidicem en azindan fikir alicam
tarafından
Ben instagramdan mesaj attim hastasi bile degilim ama bizzat kendi yazdi bana kadin insanligida cok iyi doktorluguda
(1,909 puan) tarafından
aynen dua falan da ediyomus doğum olurken inşaallah banada nasip olur normal doğum işte şimdiden doğum parası atalım kenari diye eşim çalışıyor şuan sabaha kadar inşaallah sanada derman olur bacım
tarafından
Insallah canim sanada rabbim hayirli bi evlat nasip etsin insallah ♥️
(1,909 puan) tarafından
amin nasip ❤️
0 oy
(859 puan) tarafından
Nasibini yokmuş bu dünyada kuzum  çok geçmiş olsun 
tarafından
Allah razi olsun bacım oyle diyorum bende rabbim olan evlatlarimiza hayırli omurler versin insallah♥️
0 oy
tarafından

Çok ama çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

tarafından
Amin canim Allah razi olsun ♥️

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,328 göst.
+2 oy
60 cevap 1,732 göst.
0 oy
15 cevap 1,019 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 888 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,000 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,693 soru

24,143,323 cevap

334,574 kullanıcı

...